Regisztráció Blogot indítok
Adatok
orvibala

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
orvibala 2011.06.29 20:39:46
@luciferko: De nagy arcod van. "Addig csak gyíkok." Azért megnézném, ezt mondod-e a fiatal orvosnak, amikor az életedért szűkölsz, és az ellátásodra vársz. Vagy csak a neten vagy ennyire bátor? Gyalázd csak az orvosokat, és gyógyítsd Magadat és a családodat otthon nyugodtan. Az elején még fogyni fognak a rokonok, de majd belejössz, hiszen az orvoslás nem nagy kunszt. Azért vigasztal, hogy a Hozzád hasonlóak tudnak a legjobban könyörögni, ha bajuk van :-)
orvibala 2011.06.29 19:44:10
@belzebubó: A magyar társadalom, amiben az állam mellett a betegek is beletartoznak, tartja ennyire a magyar orvosokat. Nyilván az ostor sokszor a vétlen betegen csattan, de én még nem hallottam olyan reakciót betegtől, akit valamilyen sérelem ért az egészségügyben, hogy emeljék meg az eü dolgozók bérét, attól hátha jobb lesz az ellátás. Nehéz így alázatosnak lenni, ha minden oldalról fröcsög az orvosgyalázó szöveg. (Amúgy én itthon dolgozom, nem volt egy umlaut sem a kommentemben.)
orvibala 2011.06.29 19:49:34
@Trolljegeren: "PEdig hidd el egy normális országban, egy jó szakmunkás 2x annyit keres mint egy átlag diplomás." Akkor nézz meg egy elit negyedet az USA-ban, Svájcban, bárhol Nyugaton. Kik élnek ott? Vízvezeték szerelők vagy orvosok/ügyvédek/bankárok?