Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keresztesvitéz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezt az öt kérdést senki sem teszi fel se az ellenzékből, se a társadalomból: Lehet nekem sem kéne!   Az öt kérdés 1. Ha mindenki vállal négy gyereket, és emiatt adómentes, akkor ki fizet adót? 2. Ha mindenkinek van négy gyereke és vesz egy autót a piaci ár ötödéért, ki fizeti ki a fennmaradó…..
keresztesvitéz 2019.02.25 17:12:02
@by Shepherd: Ez nem egy tényszerű cikk, hanem fantáziálás. Mi lenne ekkor, mi lenne akkor? Hol itt a tény? A tény az, hogy jelentős családtámogatást kapnak azok, akik nem spekulálnak, hanem bátran vállalnak!
A hidegháború 1989/90 -es lezárulásakor véget ért a bipoláris világrend hidegháborús korszaka. A két nagyhatalom versengésére épülő, 44 éven keresztül fennálló rendszer az egyik nagyhatalom megszűnésével gyakorlatilag felbomlott. A Szovjetunió 1991 december 25-én, katonai szövetsége (Varsói…..
RockStation Elhunyt Lemmy 2015.12.29 03:07:26
Pár nappal 70. születésnapja után (melynek alkalmából ITT írtunk köszöntőt) meghalt a Motörhead alapítója és énekese, Lemmy Kilmister (született Ian Fraser Kilmister). Menedzsere jelentette a hírt, és az első információk szerint a rák egy nagyon agresszív formája támadta…..
keresztesvitéz 2015.12.29 11:59:54
@áasdklfjáasn: én is ebben bízom :)
A bécsi főpásztor maga is menekültként került Ausztriába, s nevetségesnek tartja más országok mellett hazánk indoklását a befogadástól való elzárkózásra. Az oroszbarát ideológiáról ugyancsak kifejtette a véleményét, szólt a dekadensnek tartott nyugatról is. Eddig sem titkolta Christoph Schönborn…..
Az alábbi sorok szerzője zeneművész, a Zenekadémián szerzett diplomát, kulturális menedzserként pedig fesztiválok, művészpalánták sikeres útját egyengeti. Írása rávilágít, hogy nem csupán nőknek okozott mély fájdalmat ez a sok sebből vérző történet. * * * Nem akartam Ákos ügyben írni, de írok. Nem…..