Regisztráció Blogot indítok
Adatok
könyvelés

5 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyan reklámozol egy egyébként az álhír szinonímájaként ismert holapot? Indíts kampányt a Pulitzer-díjért! Ezt tette a The Onion is, amely az Egyesült Államok leghitelesebb hírforrásaként már több mint 20 éve ontja magából a kamuhíreket. A kampány középpontja az…..
könyvelés 2011.06.29 18:33:29
Szó sincs plázáról, ez egészen más nívóMinden valamirevaló világvárosnak van egy rendes luxusáruháza, nekünk meg csak plázák és hipermarketek jutottak. Berlinben ott az elképesztő KaDeWe, Párizsnak van Lafayette-e, Londonban a Harrods, New Yorkban a Saks Fifth Avenue (és még…..
könyvelés 2011.06.29 18:32:08
A Facebook trónfosztója, a Twitter kizsigerelője, a Skype gyilkos? A Google ma felhúzta a kesztyűjét, és előrántott a kalapból egy teljes, full frontal támadást szinte minden létező közösségi oldal ellen. Voltak már korábban is próbálkozásaik a social media irányába (a…..
könyvelés 2011.06.29 18:31:04
Könyvelés Könyvelési díjak 2011.06.29 17:22:00
A könyvelési díjak eltérőek lehetnek, de a pontos összegek megállapítása mindig a vállalkozó és a könyvelő egyeztetését követően történik, személyes megbeszélés alapján. Minden esetben van egy könyvelési alapdíj, amely tartalmazza az egész éves adótanácsadást, a…..
A bérszámfejtés alatt a dolgozók nettó jövedelmének kiszámítását értjük. Így érthető, ha a munkavállaló ezt a folyamatot nyomon kívánja követni. Éppen ezért kellemetlen, ha valami hiba folytán a dolgozót kár éri, mivel a könyvelő szakszerűtlenül járt el. A…..
A vállalkozóknak nem kell érteni a könyvelési feladatokhoz, ugyanis ez egy külön szakma, így célszerű szakemberre bízni a könyvelési és számviteli feladatokat. Azonban a különféle procedúrák és jogi törvények a vállalkozót terhelik. Szerződés és könyvelésekről…..
A vállalkozó legfőbb pénzügyi bizalmasa saját könyvelője. Éppen ezért, ha könyvelő választás előtt állunk, akkor ne csak azt vegyük figyelembe, hogy milyen árak mellett dolgozik, vagy hogy a legmodernebb eszközökkel dolgozzon, hanem azt is, hogy a személye szimpatikus…..
Megújul a számviteli szakképzés a Penta Unió és az Infotéka együttműködésének köszönhetően. A szervezet elsődleges célja az, hogy a végzett könyvelők ne csak hasznavehetetlen elméleti tudással rendelkezzenek, hanem gyakorlati tapasztalattal is. Köztudott, hogy a…..