Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniel Mami

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megsárgult képet szorítok.Kicsi vagyok még azon.Egy hatalmas kézzel vívok.Húzom, tolom, ütöm, nyalom.Mély kacagással tüntet,Rajtam, ártatlan gyermeken.Szelíden az ölébe ültet,- Én vagyok a ló, s te a hercegem.Suttogja.Megnyugtat a biztonság,Mely testéből árad.Itt nincs…..
A következő verset azoknak szeretném ajánlani, akik egyedül töltik az ünnepeket, vagy azoknak, akiknek nem áll módjukban a kívánt körülmények között eltölteni az Karácsonyt. Szemel a boldogság,Hófehér lepelben.Betakart romlottság,Angyal a kebelben.Gyertya töri…..
 Melletted ébredek ma reggel.Gyönyörű az is, ahogyan fekszel.Hibáid láthatatlanok már nekem,Aludj még. És álmodj velem. Harmónia csókolja a tested,A legszebb képet te fested.Szikrákat szóró tökéletesség,Vitathatatlan, vibráló nemesség. Percekig játszik a fény…..
Daniel Mami 2011.12.17 18:57:59
A következő verset szeretném Dédapámnak ajánlani. Régóta nincs már köztünk, de hiánya még mindig él.   Fekete - fehér filmben sétálok,De valamiért cseppet sem fázok.Csillagok tekintete égeti testem,Nem állok ellen, alájuk fekszem.Fürkészve a végtelen nagy…..
Mindig is egyfajta bálvány,Sok helyen törött, de igaz márvány.Hatalmas és óriás, de néha apró,Önzetlen és igaz, de sokszor gyarló.De mégis fényes, követendő minta,Életutam tollában, a végtelen tinta.Téged követve, felnőtté válok én,Kettőnk barátságának, cseppnyi…..
Mutasd meg magad, gyáva ember,Mutasd meg, amiért az élet elver.Kétszínű gyarló, kisiklott lélek,Egyre többen vagytok, s én pedig félek!Áttetsző ruhában, közöttünk jártok,Bántotok minket, a pillanatra vártok.Árulás és gaztett, emberi béklyó,Sok megtestesült, féltékeny…..
A következő verset szeretném Édesanyámnak ajánlani. Mint játszó nagyvad, ki vadat űz,Úgy vagy te védelmező, ősi tűz.Mint óvó sasmadár, ki szárnya alá vesz,Én vagyok a gyümölcs, s Te, ki permetez.Életem első lépése, melyben nem volt senki,Mikor elestem, rohantál…..
Valahol a színek hídja alatt, kéklő madársereg,Felettük óvó, féltő szivárvány szendereg.Távolba csillámló tenger felett látom,Közeledik egy hajón, a legszebb álom.Szikrázó fényfüggöny, betakarja, védi,a madársereg is csak gyönyörködve nézi.Felém jön, hajózik hozzám…..
Daniel Mami 2011.09.13 20:44:19
Streck Dániel vagyok, és ez itt az Ízisz költészet. Egy ifjú költő vagyok, aki azért ragadott tollat, hogy megpróbálja a kortárs költészetet erősíteni. A blogon verseket olvashattok majd tőlem. Kellemes olvasást kívánok!  Figyelem!Az oldalon található bejegyzéseket a…..
Daniel Mami 2011.06.29 14:19:20