Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Meta Morphozis

64 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Naszóval van ez a koronavírus hisztéria, amit lassan tényleg nem lehet másképpen felfogni. Statisztika: Tegnap lett 11 - új fertőzött és meghalt 4 ember. Tavaly átlagosan naponta 45 közlekedési baleset volt. Napota átlag 4 súlyos sérüléssel vagy halálos kimenetelel végződött. - Miért nem tiltjuk…..
Valaki mondja már meg nekem, hogy ha a csapból is az folyik, hogy öreg vagy elvisz a korona vírus - maradj otthon bazmeg, akkor mi a picsáér vannak hordákban a nyugdíjasok a LIDL-ben?  ..
Ezt ovastam az cinematrix-on: Pár napja kérték James Bond-rajongók a film gyártóit, hogy fújják le a legújabb Bond-film, a Nincs idő meghalni bemutatóját. Szerdán a film producerei bejelentették a Facebookon, hogy a premiert áprilisról novemberre tolják. Asztakivertkurvaistenit neki! Ezt a filmet…..
Ördög blogja Ügyfelek 2020.02.29 09:51:23
Mint az minden olvasó számára nyílvánvaló: a szolgáltatói szektroban tevékenykedek. Vannak ügyfeleim, kicsik és nagyok, de a lényeg, hogy mindenkit úgy kezelek, hogy csak ő a fontos, azaz nem is fontos, hanem a legfontosabb. Éppen ebből alakulnak ki a legszarabb szituk, ja meg mert hülye…..
A story amit most leírok kicsit korábbanra eredeztethető, emiatt ebbe, abba be kell avassam a kedves mélyen tisztelt olvasót. bevezető 1. : Ha van az embernek egy Kft-je, akkor ügyvezetőként csak akkor bújhat ki a járulékfizetési kötelezettség alól, ha valaki más lesz papíron a tulajdonosa és ennek…..
Ördög blogja állást keres 2020.02.14 13:45:44
Gondoltam, most hogy van két vállalkozásom, meg egy vaskos burnout-om bepróbálok egy két állást. Olyan cégeket néztem, akik a weboldalukon hírdetik, hogy micsoda expertet keresnek. Csináltam egy Önéletrajzot és motivációs levelet. Perfekt lett, bár kicsit nagyképűnek tűnik, de hát 25 éves szakmai…..
Rob McElhenney, a Felhőtlen Philadelphia Mac-je lefogyott a következő kilenc egyszerű lépés alapján: Van munkád? Mondj fel! Szeretsz enni? Többé már nem. Szereted az alkoholt? Nem? Akkor jó, mert nem ihatsz. Ugye van saját szakácsod? Helyes. Kérd meg, hogy sok csirkemellet süssön. Tartsd a…..
Ördög blogja Munkaiszony - part 2 2020.02.05 13:29:26
Aszondja nekem tegnap délután a partner, miután tegnap délelőtt gyakorlatilag kirúgott, hogy kitaláltam valamit, de tegnapra kell ám... Tudom, hogy bármennyit kérhetek, csak gyorsan meg kell csinálni... Bármennyit kértem és kész van 12 óra alatt. Kurva vagyok.....
Ördög blogja Munkaiszony 2020.02.04 11:07:53
Aszondja nekem ma az egyik partner, akitől a bevételem kb 50% származik: - fasza a cucc amit csináltam neki, de végig kell gondolnia, hogy mihez kezdjen vele. Azaz bazdmeg, mihez kezdjen velem! Ilyen gyorsan sem esett ki még a zsebemből havi 400e.....
Ördög blogja Szárítógép 2020.02.04 11:03:43
Valaki elmagyarázhatná, hogy minek egy szárítógépre NFC. Aztán ez a valaki elmagyarázhatná hogy a mobilapp amivel basztatni lehet a szárítógépet miért majd 100 mega Aztán valaki elmagyarázhatná hogy mi a lófaszért kell regisztrálnom egy köcsög NFC-s alkalmazás miatt a szárítógép gyártócégéhez egy…..
Ördög blogja szemüveg 2020.02.03 13:26:05
Mi a pöcsért kell egy 5 éves gyereknek 22 000 ft-os keretű szemüveg? Kb évente kinövi, összetöri, elveszíti... De a lényeg, hogy szeresse... Nem az a lényeg, hogy jól lásson vele, hanem hogy szeresse.....
Ördög blogja Update Norbi 2020.02.03 11:11:25
Mindenki nekiesik az ország fitneszistenének, mert azt merte mondani, hogy kövéren undorítóan néznek ki az emberek és emiatt elválnak egymástól. Szerintem ez így van... Igaza van... Bár én mindig másik oldalról közelítem meg. Én azt szoktam mondani, hogy ha nem dugnak, akkor ne csodálkozzanak, ha…..
Ördög blogja REBorn 2020.02.03 08:44:19
Az a helyzet, hogy az elmúl 6 évben szartam a blogra, annyi napiszar volt körülöttem, hogy egyszerűen erre már nem jutott erőm. Mi változott? Például, hogy középkorú lettem. Vagy hogy rohadtul unom, hogy a csajom is csak pénztárcának használ. Vagy hogy a következő generáció nevelése csak…..
Hát azért valószínűleg, mert beleuntam, higy hisztizek, de lassan megint van kedvem anyázgatni.  ..
146,5 kiló 38,6 év, egy két és fél éves fiú gyermek egy 7. hónapban levő feleség egy következő fiúval a hasában. Egy társasházi lakás, ami még 11,6 millió forintig egy pénzintézeté.. Egy 6 éve 3,5 millió forintos személyi hitel, ami hiába tőrlesztődik, egyszerűen…..
Ismert mondás az, hogy a házasságban vagy együttlétben a nők megváltoznak (habár a férfiak szeretnék, ha nem áltoznának), a férfiak pedig nem változnak (pedig a nők minden vágya őket megváltoztatni).Néhány év házasság alatt rá lehet jönni a férfiak szempontjára: Kurvásul…..
Ördög blogja agyhalál... 2010.12.01 21:16:00
A sok kormányzati honlap helyett egységes portált építeni ki jövőre a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium. Ezért megszűnik a kormany.hu és a kormanyszovivo.hu is.Ezt írta az Index.hu.ÁÁÁÁ.Mi a lófasz?Most csinálták annyi pénzért ami a kis válalkozásom 15 éves…..
Ez most már tényleg kibaszott jó. Megkezdődött a valamikori nyugdíjamra félretett pénzem leszívása, mostantól Állam bácsinak fizetem a saját magánnyugdíj-számlám helyett. Ugyan fényesen nem teljesítettek, konkrétan mínuszban voltak tavaly, de ugyebár szerződés szerint…..
Varga Mihály államtitkár a Miniszterelnökség állományába nevezte ki kormánytisztviselőnek Schmitt Pál Pétert. Az államfő rokona megerősítette, hogy róla van szó.A vicces az, hogy júniusban, amikor a Ma.hu tévedésből lehozta, hogy a Magyar Posta igazgatójának fogják…..
Ideg Nyugodt vagyok, nem izgulok... 2010.07.25 23:13:00
Csak azért szedem össze, miket olvasok a Fidesz első 60 napjáról, hogy később majd visszaolvashassam: Fejcserék az állami cégeknél: Szász Károly a PSZÁF, Baranyay László az MFB, Domokos László az ÁSZ, Horváth Gergely az MNV Zrt, Vida Ildikó az APEH, Sárdi Erika az NKH,…..
Ördög blogja Telefonhívás 2010.05.17 13:50:00
Vasárnap, az általános iskolai osztálytalálkozó utáni reggelen hivott a csajom és így szóltam bele a telefonba amikor felvettem:- Csajok, azért mert a feleségem hív nem kell abahagyni azt amit elkezdtetekA vonalban levő nagy csendet én törtem meg röhögve.- Muter, Hugi röhögjetek…..
Ördög blogja Nem jött be... 2010.04.29 13:28:00
Egyre jobban elhatalmasodik rajtam az az érzés, hogy hibáztam. Éjjel azt álmondtam, hogy bevonultam ismét és a csajom lett a kiképzőm...Aki volt katona tudja, hogy ki a kiképző és milyen szerepe van a kopaszokra az első 3 hétben...
Mostanában sokszor állt a bál itthon, mert hetente elhúztam a kocsmába egy kicsit lazítani. A csajom egyszer még a bátorságot ahoz is vette, hogy azt mondja: alkoholista vagyok. Hiába próbáltam neki magyarázni, hogy nem azért megyek el itthonról, hogy piáljak, hanem hogy egy kicsit…..
Ördög blogja készülődés... 2009.12.31 09:05:00
Tegnap rájöttem, hogy nem csak a csajom kap agyhalált, ha valahova mennie kell. Itt voltak az unokatesómék gyerekstől, böröndöstől. Amikor készültek indulni az unokatesóm pontosan azokat a tüneteket prukálta, mint a csajom. Ekkor az uncsitesóm férjével, teljes megértésben…..
Ördög blogja nem tudom… 2009.12.31 09:00:00
 Miért van az, hogy a nők nem tudják elfogadni válaszként a „nem tudom” kifejezést? Érthetetlen, hogy úgy zajlik egy este, hogy percenként kapok egy kérdést, például: Hol van a sajtreszelő?Hol van a nagy kék tál?Mit fogsz felvenni holnap?Mi…..