Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabos69

41 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy már igazán angolosra vegyem a figurát, beszéljünk az időjárásról. :) Mostanában ritkán van részünk jó időben, ilyen ez a november. Sokat esik, sötét van és időnként iszonyat erős szélviharok vannak. Teljesen depis leszek az ilyen időtől. Ennek következtében a…..
MariDzsi új élete :) változások 2012.11.03 11:00:50
A munka azóta is hellyel-közzel működik. Rég nem dolgoztam egy teljes hetet. Mostanában a 4 napos munkahétre vagyunk beállítva. Ez még a jut is marad is kategória. Amíg kapom a támogatásokat. Persze lejelentettem, hogy Lívia hazatért, úgyhogy most újra bősz levelezésbe kezdtem a…..
A gyerekek hazatértek, belakták a szobáikat. Persze nagyon jól érezték otthon Magukat. Volt haverok, buli, fanta, ahogy annak egy vakáció alatt lenni kell. A hazatéréssel kiderült, hogy ezt-azt leharcoltak a ruhatárukból, úgyhogy beszereztünk néhány holmit. Ahogy gondoltam, a…..
most láttam csak, hogy az előző bejegyzésemet elfelejtettem élesíteni... még szeptemberben írtam... :/ na mindegy, ma kaptok kettőt.  Szóval Lívia már egy hónapja otthon. Eddig úgy alakulnak a dolgai, ahogy eltervezte. Végül visszament a régi sulijába, egy osztállyal lejjebb.…..
Nos, most a blogírásnál is bekövetkezett, ami sokszor történik velem, ha megjegyeztetem a belépési adatokat. Valamiért nem léptetett be rögtön és persze nem tudtam az jelszómat.... De itt vagyok újra! :)) Szóval az elmúlt időben elég sok minden történt. Itt volt Ági barátném…..
MariDzsi új élete :) Mérleg 2012.07.08 10:39:00
Ma egy éve, hogy itt vagyunk. Illetve most csak én, mert a gyerekek ugye a "jól megérdemelt" nyári vakációjukat töltik magyar honban... Amennyit hallok Róluk, annak alapján jól érzik Magukat. Hát nézzük, hova jutottam ez alatt az egy év alatt.... A jelenlegi lakásom, már majdnem…..
Gabos69 2012.07.11 23:32:03
@marimami: Tudom, hogy a Te reszortod az aggódás, de megoldom! :)
És már oda is fogom tenni magam! :D
Tesómék megérkeztek. Elmentek Londonba egy hétre, hogy végre láthassák az unokájukat, ezalatt én kerestem lakást. Na nem volt egy nagy történet, mert amit kinéztünk a neten, én megkukkoltam és rá is mondtam az áment. Szóval hamarabb ment, mint gondoltam. Viszont a lakás jóval…..
 Visszatértem hát és indultak a dolgos hétköznapok. Közben kitört a nyár két hétre. Annyira jó idő volt, hogy fürdőruhában napoztunk! Gondoltam, most milyen jó lenne egy strand! És rá kellett jönnöm, hogy itt annyira nem jellemző ez a fajta meleg, hogy a drága…..
 Hát visszatértem! :)Megjártam tehát kis hazánkat. Éjjel érkeztünk, Ági barátnőm jött ki értem a reptérre. Az első éjszakát Nála is töltöttem, mivel anyuékhoz kicsit macerás lett volna kiutazni. A dumálást azt a későbbiekre halasztottuk, mert Ő dolgozott…..
 és megyek haza! :) olyan nehezen hoztuk össze ezt az utat, de most már csak felülök a repülőre... pedig nincs is sok pénzem... :D Hetek óta élvezzük az igazi angliai időjárást... Ahhoz képest, hogy március végén egy szál ruhában vonultunk Londonban a Viki esküvőjén,…..
 Úgy néz ki, a kényszerpihenőnek vége! :) Sose örültem még ennyire, hogy mehetek dolgozni! A hosszú kihagyás után, szerencsére laza napokat fogtam ki, de még így is elfáradtam. Közben meg ment a huza-vona, hogy végül is mikor menjünk haza... Mivel Editékkel együtt megyünk,…..
Gabos69 2012.04.22 23:32:45
@vikuszkukisz: pedig úgy fest... :)
naná, hogy együtt megyünk! :)
Gabos69 2012.04.23 23:33:42
@andaja: ne rontsd el a nyaralásom, lécci! :D
 Tudom, megint rég írtam, de igazából nem sok minden történt. Sajnos.Viki esküvője óta nem igazán voltam dolgozni, mivel nincs munka éppen. Ez persze kezdetben nem is volt rossz, mivel hét ágra sütött a nap és jókat napoztunk Editéknél, de mostanra kezd sok lenni a…..
Gabos69 2012.04.09 11:43:02
@andaja: ugyanazt idéztük, ugyanattól a klasszikustól. Nem vagyunk mi rokonok??? :D
Gabos69 2012.04.09 11:44:03
@andaja: ebben meg egyet kell, hogy értsünk! :) Nem sokára gyakorlott repkedő leszel mami! :D
 Az elmúlt időszak Vikiék esküvőjének jegyében telt... először a rákészülés. Rendeltem egy ruhát, mert ugye nincs egy göncöm... de kiderült, hogy Kínából jön (pedig nem is olyan occó) ami azt jelenti, hogy hosszú a szállítási idő, ezért Líviával bementünk…..
Gabos69 2012.03.24 18:49:39
@marimami: ugye mennyi bajom van? :D Mivel a ruhát macerás kicserélni, ezért visszaküldik a pénzt... Rendesek, nem? Inkább megvárom a következő esküvőt, azzal a másik ruha rendeléssel!
Gabos69 2012.03.25 00:16:04
@andaja: ott volt a vigyorfej! Mi bajom lenne? Az, hogy két ruhát vettem? Egye fene, kiheverem! :)))) és a fiúk kedvesek voltak! ;)
 Ma újra csodaszép az idő, ezerrel süt a nap! A csemeték még alszanak, gondoltam addig leírom, mi történt. Összeraktuk a szekrényeket, be is költöztem. Hát rá kell jönnöm, nincs az a szekrény, amit én ne tudnék telepakolni... Viszont eltűntek a dobozok! :) Végre! Az…..
 Éljen március 1!Itt a tavasz! Na jó, az időjárás még van, hogy elfelejti, de én már nem! :) Reggel ködös, ocsmány idő volt, mikor mentünk melózni, viszont VILÁGOS! Nem is gondoltam, hogy délutánra kisüt a nap és egyszerűen istentelenül kellemes idő volt! Ezt már…..
Gabos69 2012.03.04 16:28:48
@marimami: közben a tavasszal a nátha is megérkezett. Duda a fejem. :( Mamika! Ne szomorkodjál! Tudom, hogy nem tudok erre okosat írni... De majd megyünk! :)
 No, mivel az előző bejegyzés kapcsán visszaigazolást nyert, hogy nem csak a család olvas, ezért máris írok! :)Persze azért is, mert van mit mondanom! Csak egy 7vége és annyi minden történt! :) És csupa jó! Először is, az én drága nővéremék is megkapták a skóciai…..
Gabos69 2012.02.24 20:41:11
@vikuszkukisz: sajnos pont nem volt itthon zsír, de lehet amiatt nem lett az igazi...
MariDzsi új élete :) újra itt... 2012.02.16 18:27:00
 Bár eddig sem aludtam téli álmot, (igaz, szeretnék...) de már megint jól lemaradtam. Az igazság az, hogy mivel a családtagokkal más fórumokon is értekezem, ide meg csak Tőlük kapok kommentet, hajlamos vagyok azt hinni, hogy nem olvassa más úgysem, Ők meg tudják, mi van…..
MariDzsi új élete :) hmm... 2012.01.16 19:45:00
 Megint jó rég írtam. Azóta a srácok hazajöttek, sőt már vissza is rázódtak a régi kerékvágásba. Élményekkel feltöltődve, savanyú fej nélkül sikerült megúszni a hazatérést. Lívia végre elhatározta, hogy sportolni fog az egyik osztálytársával. Van itt egy jó…..
 Először is Boldog Új Évet, ha valakit még nem köszöntöttem volna ez alkalomból! :)Úgy elrepült ez az év is, hogy csak kapkodom a fejem. Volt is történés épp elég... Mi lesz idén? Hiszen azt mondják, hogy 2012 a nagy változások éve... Asszem felköthetem a gatyám, ha még…..
MariDzsi új élete :) egyedül 2011.12.15 21:58:00
 Nos, hazarepültek a csemeték... Remélem olyan jól fogják érezni Magukat, ahogy tervezték... És az apjuk se amortizálódik le teljesen! :D Azt hittem, hogy itt majd magányosabbnak érzem magam nélkülük (otthon azért már megszoktam) de egyelőre jól viselem az egyedül létet.…..
 A múlt héten teljes frászban voltam, mivel a gyerekek személyi igazolványa még mindig a hivataloknál volt. Hétfőn betelefonáltam, kértem a magyar tolmácsot. Erre megkérdezi a nő, hogy nincs-e mellettem egy 18 év feletti, aki tud angolul... Épp akadt egy. Legközelebb Olivért…..
MariDzsi új élete :) Fáztunk 2011.11.25 19:23:00
 Amióta nem írtam, azért csak eljutottunk Northamptonba újra. Vagy mondjam úgy, a H&M-be? Újabb bolt kifosztást hajtottunk végre. :) Néha kell ez.Azóta Olivérnek is sikerült NI számot szereznie, már Ő is vállalhat munkát! :) Kíváncsi leszek... Lívia végre átkerült a…..
 Az elmúlt hét egyik legfontosabb történése, hogy a gépkezelő közölte velem, beszélt a főnökkel, hogy eztán mindig velem akar dolgozni. Így az apple-team tagja lettem! :) Azért érzitek ezt, ugye? Gyári munkásnak sem vagyok utolsó! Viccet félre téve, azért ez jó érzés…..
 Valóban rég nem írtam, de igazából sok érdekes nem törpént.Még mindig küzdök a hivatalokkal... Mit ne mondjak, itt sem egyszerű... Ráadásul az idővel is sakkoznom kell. Olivérnek is kell igényelni NI számot, ha már dolgozásra akarja adni a fejét. Ehhez november 16-ra…..
 Na, csak hogy örüljetek, elmesélem, hogy állunk most. Lívia iskolája válaszolt, azóta megkaptam én is a papírokat, hogy leánykám hivatalosan is kivezettetett a Kozmából. Talán most már a körözéséről is lemondanak. :) Olivér iskolája ellenben egy mukka szót sem…..
Gabos69 2011.10.11 16:26:56
@vikuszkukisz: télleg zacsiban akarja idehozni, pislogva? :O