Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vokial

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi időben elég sok "fejmosást" kaptam emberektől, azzal kapcsolatban, h túl sok elvárást támasztok egy jövendőbeli társsal kapcsolatban. Továbbá, h gyáva vagyok és ha így folytatom egyedül fogok maradni. Lehetséges, h ez egy átlagos emberre igaz lehet, de én szuperérzékeny vagyok, ami azt…..
Vokial 2020.03.08 18:46:43
@Szubrina:

1. Mert úgy érzem, hogy olyan dolgokat tanultam, amik más szemszögből láttatják a dolgokat. És mert másoknak is hasznosak lehetnek. Vagy azt akarom kideríteni, hogy egyáltalán jól láttam-e rajtad, amit láttam, és ellenőrizni szerettem volna a tudásomat. Szóval valóban, semmi sem mondja, hogy a) mindenben igazam van, és nem tévedtem b) feltétlenül hallgatnod is kell rám, akár igazam van, akár nem. Amúgy 1000 km-re élek tőled, tehát nem akarok és nem is akarhatok mást.
2. Mert még ennyi információ sem volt még elég ahhoz, hogy elmondjam, amit gondolok, el nem tudom képzelni, mi lett volna három mondatban.
3. Hát mondjuk úgy, hogy meglepődtem először, főleg a retkes faszos részen, de értem, hogy nem nekem szól.
Vokial 2020.03.08 15:12:03
Vokial 2020.03.08 18:11:12
@Szubrina: Bocsánatot kérek a hosszú posztjaimért. Kicsit elragadtattam magam, igaz, és mivel egy poszt csak 5000 karakter lehet, nem volt lehetőségem mindent megmagyarázni.

Semmiképpen nem akartalak felidegesíteni azzal, amit írtam. Nem vagyok jelen a blog.hu-n, nem nézem, és csak véletlenül találtam meg az írásaidat, és gondoltam, hátha segít, amit írok. Így sikerült. Sajnos nehezen megy magyarul megfogalmazni ezeket a dolgokat, hiszen angol a forrás, nincs még magyar megfelelője semminek.

Jó ötlet, talán majd egyszer írok róla blogot magam is. Akkor hosszabban ki lehet ezeket fejteni, többeknek szólhat ez a téma. Na jó pancsizást.
Egy induló kapcsolatnál a legnagyobb hülyeség előre eltervezni, hogy márpedig ez alkalmi lesz. Mert ha megjelenik a felek között a szerelemnek nevezett cucc, akkor az irányítás könnyen kicsúszhat az ellenőrzés alól. A csaj összejön egy nős pasival, aki még a házasságát is…..
Vokial 2011.11.30 00:00:33
@Picicsibe: Igen, az. Gyere ki a konyhába érte.
Vokial 2011.11.30 00:04:15
@Ibrahim a tevehajcsár: Egen, elégkora reggel.
Vokial 2011.11.30 00:10:22
@Ibrahim a tevehajcsár: OK, jöhet. De a kakaótis szeretem.
„Bepasizott megint. Tudom, ki a csávó, nem is rossz fej, nálam azért gyengébb eresztés. Egyáltalán nem fájna, ha néha jól érezné magát vele” - a nyitott házasság néha egész jól működik, tehát nem minden félrelépés robbant szét egy kapcsolatot. De mi van akkor,…..