Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adolf Galland

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Adolf Galland 2014.04.09 15:18:08
Kíváncsi vagyok, hány percet él túl a hozzászólásom ezen a blogon, ahol nagy hagyományai vannak az ellenvélemény törlésének, a kellemetlen dolgokat kimondók elnémításának, kitiltásának. (Ahogy az általában is szokásos a maguknak korlátlan toleranciát követelő, bizonyos másságok tiszteletben tartása mellett hangosan kiállók médiafelületein.)

Szóval, nekem, értelmiségi magyar állampolgárnak nem az épülő megszállási emlékmű csípi a szememet, hanem az egykori trianoni emlékmű helyét bitorló és a ruszkik kitakarodása után 23 évvel is a Szabadság téren éktelenkedő, vöröscsillagos förmedvény. Valahogy az álbaloldali-liberális (?) oldalon nem mutatkozik militáns ingerencia kikövetelni ennek a szégyenfoltnak az eltávolítását.

Az persze világos, hogy a német megszállási emlékmű miért vált ki dühöngést azok részéről, akik felismerték a veszélyt, hogy mi lesz akkor, ha egy fiatalabb nemzedék gondolkozni kezd, és főleg megismeri az eddig jól eltitkolt történelmi tényeket.

Eminensen is azt, hogy a zsidóságnak minden korlátozó törvény ellenére a haja szála sem görbült meg a nácik megszállásig. Sőt, Magyarország az utolsó biztos azílium volt a zsidóság számára, nem csoda hogy 100 ezrével menekültek ide és rajtunk keresztül Palesztinába. Már ha a brit hatóságok éppen nem géppuskázták le őket vagy süllyesztették el a hajóikat.

Magyarországon még akkor is viszonylagos háborítatlanságban élt Európa legnagyobb lélekszámú zsidó közössége, amikor a zsidókat Hollandiából, Belgiumból, Franciaországból, Németországból, a Sztálinnal nagy egyetértésben letiport Lengyelországból már tömegesen deportálták - nem beszélve a nácikkal szövetséges ún. Szlovákiáról, a megszállt Cseh-Morva Protekturátusról, a balti államokról és a hitleri Németországhoz csatolt Ausztriáról.

Az emlékmű körüli hisztéria (co by Schiffer András) célja, hogy kiprovokáljanak egy összetűzést a hatóság és a "demokratikus" tüntetők között, majd szaladjanak feljelenteni Magyarországot Brüsszelben, Jeruzsálemben, Washingtonban és a világsajtóban, ahogy szokták.

Holott inkább arról kellene végre minden politikai szereplő beleegyezésével tabu mentes történészi vitát folytatni, hogy a budapesti zsidó vezetőknek milyen szerepük volt abban, hogy a vidéki zsidóság (432 ezer ember!) minden ellenállás nélkül, önként és fegyelmezetten szállt fel a vonatokra, ahelyett hogy szertefutott volna.
"A Fidesz-KDNP olyan átütő erejű győzelmet aratott, amelynek jelentőségét ma még fel sem lehet mérni.Magyarország ma a legegységesebb nemzet Európában." - mondta tegnap éjjel Orbán a győzelmi beszédében.Az "átütő erejű győzelem" azt jelentette, hogy elveszítették a 2010-es…..
Adolf Galland 2014.04.07 21:11:36
A libsi-bolsi-cionista-hazaáruló-drogos-ratyi-panelproli (nem kívánt törlendő) oldal szószólóinak magyarázata szerint nem a Fidesz-KDNP győzött, hiszen ha összeadjuk mindazon szavazatokat, amelyeket nem a kormánypártok kaptak, akkor kiderül, hogy többen akartak kormányváltást, mint ahányan Orbán maradását.

Igen....

És ha összeadjuk a második-harmadik-negyedik és a további helyezettek eredményét, akkor nem Carl Lewis nyerte 872 cm-rel a távolugrást az 1988-as szöuli olimpián, hanem a többiek, mert az ő összesített eredményük 60 méter.

Mennyire szánalmas, ami itt és a többi blogon folyik. Az álbaloldalt megint leverték, mint vak a poharat. Megint bucira lettek verve, ahogy én azt előre, már évekkel ezelőtt megjósoltam.

Most akár triumfálhatnék, de nem teszem, inkább szomorú vagyok. Átgondolva pár dolgot, elképesztőnek találom, hogy mindazok után, amit ezek műveltek, 1,2 millió honfitársam az összefosás tolvaj gazembereire szavazott.

Nyíltan, örömmel, magától, proli ostobasággal azokra adta a voksát, akik csaknem fizetésképtelenné tették az országot, akik elkótyavetyélték a közműveket, idegeneknek játszották át az energiaszolgáltatókat, akik 15-ször emelték a rezsi árát, akik lerombolták a gazdaságot, akik miatt szégyenkeznünk kellett, hogy néz ki az ország fővárosa.

Szomorú számvetés, hogy ezekkel kell egy levegőt szívnunk, ezek a szomszédaink, kollégáink, adott esetben az orvosunk, tanárunk, önkormányzati és más hivatali ügyintézőnk. Csaknem másfél millió barom, sötét állat. Bocsánat, állat ilyen ostoba nem lehet, csak a homo sapiens hungaricus és annak alfaja, a homo sapiens budapestiensis prolicus stupiditus

Hiteles figurák, valódi program, emberi, erkölcsi rátermettség, szakmai hozzáértés nélkül választást nem lehet többet nyerni Magyarországon, mert hála istennek ez a nép, ha lassan is, de kezd felnőtté válni és a többség a jó alternatívára szavaz

A többségi Magyarország most óvatosan örül, reménykedik a hazája felvirágzásában, a vesztes oldal nem magában keresi a hibát, és ezért lesz hosszú távon vereségre ítélve.

A libsi médiáról pedig annyit, hogy a kutya ugat, a karaván halad.:) Hajrá Magyarország, szebb jövőt!
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
Nem csupán arról van szó, hogy a Zsolt lassan málló agyából ismét előkerült valami borzalom. Szerintem érdemes rákérdezni a kultúrába ivódott előfeltevésekre, hogy vajon tényleg érvényesek--e; és bizony olyan régi mítoszokat sem árt olykor felülvizsgálni,…..
Adolf Galland 2012.08.24 02:38:27
@rockjano:

Le lettél oltva, szánalmas metélt köcsög.

De csak égesd magad tovább, ez egy szabad ország.:)
Adolf Galland 2012.08.24 02:58:59
@Hüvely Matyi:

Csak a lényeget nem érted. Balaványt kicsit sem izgatja István király műve, módszerei, szentté avatása stb.

Nem történelmi kérdésekről akart vitát indítani, az őt nem érdekli. Egyetlen célja volt, a sértés.

Az államalapító szentté avatásának 1000 éves ünnepe kapcsán sértegetni azokat, akiknek István fontos, tehát a magyarokat, a többségi nemzetet és mindenkit, akit nem bicskával kereszteltek.

Egy hazátlan senki belerúgott az ünnepbe, Szent István kapcsán megint egy jót gyalázkodott, beteg lelkének minden frusztráltságát beleírta a posztba. Tehette, ez egy szabad ország.

Viszont nekünk is jogunk van a tevékenységét észrevételezni, a gyalázkodást visszautasítani, magunkat és gyermekeink szellemi egészségét tőle megvédeni.

Bayer ezt tette, végre nagy nyilvánosság előtt mutatta be, ki ez a Balavány patkány és a Tóta Weisz geci. Köszönet érte.
w Mese Nagy Böhöm királyról 2011.07.02 07:15:00
A rövidlátó baloldaliak és liberálisok bizonyára farkast kiáltanak a Népszava elleni határozott fellépés láttán. És velük béget majd a panelprolik csürhéje. Az igényesen gondolkodó, felelős polgárok azonban átlátják a magasabb rendű összefüggéseket, vagy ha eddig nem,…..
Adolf Galland 2011.07.04 22:35:01
Hamar elült a kezdeti pánik a blogon, a kommenteket sem érhette előzetes szűrés vagy utólagos moderálás, amint az az alábbi összeállításból is kitűnik.

Ezúttal poszt megjelenése óta a kormány és a Fidesz/KDNP ismert politikusairól, többnyire Orbán Viktor miniszterelnökről írottak gyűltek egy csokorba az eredeti ortográfia meghagyásával:

"Kegyelmes Vezir"

"...nem lehetne a kibaszott kövérlacit előcibálni..."

"...az agybeteg emberszabásúnak ezrek nyalják a seggét vörösre...nap, mint nap."

"2 millió birka gondolja azt, hogy amit az agyament agybeteg tesz az csak jó lehet és nem küldik el őt a jó qrva anyjába, ahova való! "

"Új mese: A Király esztelen"

"...az alkotmány részévé tenném a kinevezendő méltóságok pszichiátriai vizsgálatát. Mert az alapján most más lenne a miniszterelnök. Sajna a beteg embereket ilyen pozícióból már nehéz elmozdítani"

"...ha lampavason szeretnem latni OV-t a csaldjaval, akkor ezt ki fogajtok moderalni ?
Pedig de jo lenne..."

"...Viktor - plexi. Brilliáns manipulátor...MINDEN annak van alárendelve, hány honpolgárt tud beszopatni"

"sajnos gyengeelmeju barmok mind"

"...a fideszé a pálya és rajtuk röhögünk. Azaz röhögnénk ha nem a mi bőrünkre, pénztárcánkra menne a töketlenkedésük"

"orbánt ámokfutása közben egyszer még nagyon ki fogják gáncsolni. Öröm lesz nézni, ahogy a koponyája csattan a betonon. :D "

"...de szívesen adnék Szíjjártónak egy csákányt a kezébe"

"a focista előbb a fideszben, majd kormányra kerülve Magyarországon is omnipotensé vált...könnyen lehet, hogy ő írt olvasó panaszt a nédiahatóségnak is. ebből megint bécsi kezelés lesz"

"(Orbán)...amikor térdre kényszerítette bólogató pálmaként a királyi tévét, úgy megbukott, mint az ólajtó...(úgy tudom, a nagypapája is a leghülyébb unokájának tartotta.)"

"Gyurcsány azért szerintem tud magán röhögni is. Orbán soha. Az egy ökölbeszorult ember, szegényke."

"Áá nem lámpavason, (legfeljebb a nyelvénél fogva télen hehe) csak nem az ország élén..."

"...Gyuriferi felszólalásai alatt csak Navracsics(ka) volt bent..."

"Jó hír: a fa szopók idejének az 1/3-a letelt! Rossz hír: most jön csak a 2/3 igazán!:o"

"Szarral kéne, nem tojással (dobálni Orbánt, a szerk.)"

Quasi-navracsicska Tibó kígyóként tekereg elfelé...Tömjén úr puskája maga felé fordul, már nem veti a keresztet, hanem engedi, hogy fölszögeljék rá..."

"...pintersanya... maffiozo... az olajos ugyekrol mar nem is beszelve..."

"...neked ilyen vezetorke van szukseged, meg olyan koztorvenyed bunozore mint Orban..."

"Tótawé én imádom posztjaidat...Írtál volna annyit, hogy: Orbán Viktor cigány származású, és diktatórikus hatalomra tör."

"...Orban es babpartja az eletben nem volt hajlando elhatarolodni ideologiai alapon a neonaciktol..."

"a senkihazi kurzus...millioszor demokratabb volt, mint Orban istenkiralysaga. A ballib oldal 100 ev alatt nem tudott volna ugy ratamadni a nemzetere, mint a gonosz torpe..."

"...tényleg szar lehet Orbán Viktornak lenni... "

"eljon a nap, mikor a milliardosok baljan, rahel, es gasbparka eppen kokot tologat, es a csaladi mauzoleumra kevesbe figyelnek, na akkor en meg a jarokerettel odabicegek, es korbehugyozom az egeszet"

"... Rogán Tóni,akkor még mint Szijjártó büszke és hős elődje...azóta is szabadlábon védekezik!"

"... viktort és bandáját ki nem állhatom, annyi kárt ilyen rövid idő alatt, rajtuk kívül csak nagyon kevesen okoztak a saját népüknek a történelemben"

"Ez a faszkalap nyikhaj geci nem országot épít..."

"...ez(t) a bohom gyereket orban viktornak hivjak...vikike, figyelj picit oda bogaram, mert rossz vege lesz"

"A FIDESZ TAKNYOS PRIBÉKJEI KINYÍRTÁK A KÁDÁRT, DE NEM LESZ BAJ, MERT MEGGYILKOLJUK..."

"ORBÁN ÓTVAR, LÁZÁR ÁTOK, KUBATOVTÓL MINDJÁRT HÁNYOK!"

"... a mopszlit bedarálják kutyaeledelnek vagy csak hagyják lenegeni a lámpavason..."

"magyar tenyész törpe gipszből akinek székre kellett állnia, hogy kilátszon a zemberek közűl"

"Mindemellett az a fideszfaszkalapgeci semmit nem mondott, szavainak se joghatálya, se semmije!"

"Pokorni szembeszállt a Rózs/d/abimbóval. Eléggé nagyon. És mivel Hoffmann ma még nem repült, tehát Pokorni ingott meg, ja. Pellczné biodíszlet"

" Eddig is kínzott a kérdés: miféle ember képes fidesz tag lenni. De hátha ők is "belülröl akarnak bomlasztani". Na úgy látszik nem, egyszerűen buta és idióta a tagság"

"Viktor egyre elmebetegebb lesz, hülye követőivel együtt"

"Aha, és a védelmet ki látja el? Szélgyártó? Abban nem bízok. Az bundáz."

amig a mopszli ott ácsingózik a hokedli tetején addig senkinek sem hiszek még a (Varga) misinek sem, tényleg"

" (Varga Mihály) Mivel jobb ez a többinél? Ugyanazt fújja , a csontvázai meg hol vannak?"

"engem most a vargamisi seggsége és csontvázai jobban bosszantanak semmit sem csinált már másfél éve és most az új rajkperekkel lép színre szar geci az is de leginkább a törpe aki hadat üzent a rendvédelmiseknek"

"Tusk természetesen leszarja a küldetéstudatos Galaktikus romastratégáról büfögő nyomorgó magyar cigánygyereket..."

"..van egy zseniális szöveg is benne, a kommentek elején: Bonsai Duce. Én úgy tudom, hogy a bonsai fákat rohadt hallal teli földben nevelik..."

"hacsak a pápa be nem balzsamoztatta élve a törpe sem halhatatlan 78 év addig a lábszaga sem ér bruhahahaha"

"Szilvásy röhög és a törpe tépi a haját nagyot akar a szarka nem bírja a farka..."

Tovább is idézhető lenne a szélsőliberálisokkal szemben álló oldal
vezető figuráinak az itt megszokott és mindennapos "polkorrekt" gyalázása, de szemléltetésnek egyelőre ennyit.
Folytatása következik.
w Éljen és virágozzék 2011.06.27 06:30:00
Ven Csia-pao igazán elégedetten távozhatott Magyarországról. Tárgyalásai sikerrel jártak, és legalább annyira otthon érezhette magát, mint Csao Ce-jang 1987-ben. Igaz, hogy Magyarország azóta demokratikus ország lett, de megkíméltük Vent attól, hogy ezzel szembesülnie kelljen.…..
Adolf Galland 2011.06.30 11:25:34
A velencei kalmárral kapcsolatos, egy közkeletű tévedést helyreigazító kommentemre - egy kivétellel - nem érkezett észrevétel, annál inkább csapta ki a biztosítékot az itt honos kommentelési gyakorlatot elemző hozzászólásom.

A reagálások a durva, személyeskedő támadások és a többes szám első személyben megfogalmazott, csoportképző védelmi reflexek kiváltotta válaszok közötti széles skálán mozognak. Megfigyelhető, az elemzőt azonnal elhelyezik a poltikai paletta ellentétes oldalán, mentális képességeit kétségbevonják, emberi mivoltában is sértegetik:

"Na már hitlerista elitrepülő...nevében kommentel és évértékel a drága."

"dolphy glandulából...látom a számokat nem kedveled bucika...cuncimókus fáradhatatlan légy mint a legyek van egy jószagú légyfogóm narancs szaga van"

"bucika, csak nem billegtetni gyütté'? kis barázdabillegetőcskecske...mellik barázdából?"

"Értem én, hogy a fidesznyik agya odáig jut csak..."

"Köszönjük szépen, hogy te is megmondtad a frankót. Hülyén haltunk volna meg nélküled (is)..."

"az ásításba fulladó kinyilatkoztatáson kívül..."

"Ezt is csak alibiből, hogy entellektüálisan lefikázhasd a szerinted fikázókat, és oszthasd temérdek eszedet. "

"ez akkor 3270. "nyasgem" "

"Persze aki meg ötven nicknévvel hasít egy témában és egy blogon"

"Ja még mielőtt mást is csinálok Guinness-rekordot döntő pofázásomon túl, igenis jó itt lenni... Anyátok is remélem megjön nemsoká"

"látod, ki is listázott a Hitler kedvenc repülőséről nicknevet vevő jóember, hogy hányszor függök itt"

"Miért jó ez neked ? pl. megállapítod h szar a blog, mer ilyenolyanok a kommentelő népségek.."

"mehetnél bárhova és puffoghatnál"

"mielőtt elkezdhetnél szőrszált hasogatni..."

"nekem az, hogy még!! szabadon mondhatok dolgokat (és ezért, hogy így maradhasson, igenis basztatják Orbánt az Eu-ban)"

"csak jobb pofázva hagyva élni. Ezt itt nem fogja elvehetni Orbán, mégha a fejére állva pörög is."

" Akinek ez nem tetszik, - még nem kötelező bebiflázni,

"nagyon aljadékul tetű szöveget kell nyomni ahhoz, hogy elveszítse a türelmét és gyomláljon"

"Aranyos, amikor ezt kihasználva hőzöngenek itt az irányultság ellen"

"nekem meg mán a zoviban is tótavé vót a jelem..."

"még csak négyezer közbepofázást hejeztem el a haza oltárán..."

"...ha tunná az elemző, amit nem, de ugye nem beszéljük ki a Mestert (se!)"

"idejön puffog, osztja az észt"

"... bizonyos cihológiai előnyökkel jár egy frusztrált személyiség számára..."

A végére hagytam a kedvencemet:

"Engem nem szerkesztett ki Adolf pajti. Pedig biztosan észrevehette, hogy mennyire felbosszant minden okoskodó félmajom (akármilyen jól idomított is), aki nem tudja, hogy ha bemegy egy idegen helyre, először illik kopogni, köszönni és lábat törölni. És aztán illedelmesen bekapcsolódni az ontopik-vitába, mielőtt mindenkit lebaszna."

Egyelőre ennyi, folytatása következik.