Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyonmegy Zoli

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LifeTILT Bitch-Air A kurva járat 2011.05.09 03:15:00
  Most hétvégén egy legénybúcsúban volt szerencsém részt venni. Egy főiskolai haverom ugyanis úgy döntött, becsukja a szemét és beleugrik abba a szakadékba, aminek az alján a házasság intézményének sziklái várják. Ezek a sziklák előbb vagy utóbb, de szét fogják zúzni…..
Nagyonmegy Zoli 2011.06.30 08:43:31
@cöcö:

Pedig ezek a csajok 10-es csajszik a korosztályukban. Nem mérhetők össze egy korombéli valakivel, de minden pasi ezekre utazik a szórakozóhelyeken, ezek után forognak az utcán, ezekkel szeretnének jóban lenni stb...

Alapvetően ott akadunk meg,hogy te a belső értékeket is hozzáadod a pontozáshoz, én meg nem. Szórakozom, és elég viccesek, meg jól is néznek ki. Kb ennyit veszel meg, ha beszélgetni is lehet vele értelmesen, az csak xtra:-)

Nemérzem,hogy ezek a csajok minősítenének,(vagyis bármi negatívumot jelentenének) de mindegy is,mert szerencsére nem kell senkinek megfelelni:-)
Nagyonmegy Zoli 2011.06.30 08:53:18
@cöcö:
Itt élünk: Bp. 2011. De nem új a dolog,nekem ez vagy 7-8 éve működő rutin,amiből véleményt formálok.
Nem mondta senki,hogy kurvuljon el a világ:-) Nekem érthető a lányok viselkedése. Nem ezek a legtehetségesebb lányok a földön, és az önbizalmuk és/vagy a magukba vetett hitük kevés, de semmiképp sem átlag alattiak, vagy buták. Talán a testüket kevésbé tisztelik,mint mások.
A régebbi csajszik is rámírnak néha, és mesélnek az életükről. Nagyon szépen haladnak előre az életben.
Egyszerűen volt egy időszakuk,amit valahogy át kellett vészelniük.

1-2 lányra még büszke is vagyok,néha bejelentkeznek,hogy most mik a történések náluk. Majdnem mindegyik normálisan él és dolgozik, haladnak előre az életben. Kicsit pótapu vagyok néha,mert a saját családjukkal nem tudnak megbeszélni pár ügyet, velem meg roppant egyszerű,mivel a legnagyobb titok én vagyok, így a kisebbek már ömlenek is felém:-)
Nagyonmegy Zoli 2011.06.29 16:16:12
@cöcö:

Dolgoztál, és ezek közül is sokan dolgoznak. Nem mind lusta ribi, csak kb a fele. Volt csajszim,aki nappalis fősuli mellett nyomta napi 8 órában a melót. De nem volt elég az egyedül éléshez, mert lakás+rezsi+ruha+fősuli drága ügyek voltak...