Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Closer

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD 375 játék egyetlen képen 2010.03.13 13:30:00
Hosszú percekig lehet nézni azt a képet, amit a Deviantartra töltött fel a shadow502t nevű júzer, akinek bizonyára rengeteg szabadideje van. A képen 375 játék 425 szereplője látható, de mivel Magyarország a konzolos pörgésből kicsit kimaradt, szerintem aki itthon százat felismer,…..
Alapvetően odavagyok ezért a hatalmas, sima üvegfelületért, a többujjas gesztusért, olyan nekem a laptopom touchpadje, mint Kiszel Tündének a saját szemöldöke: képtelen lennék nélküle élni. Néha viszont sajnos elszaródik. Előfordul például, hogy váratlanul megfeledkezik a…..
Az Apple játékot hirdetett, aki a tízmilliárdodik dalletöltést generálja az iTunes Store-ban, egy 10 ezer dolláros Gift Cardot kap ajándékba. Az meg alighanem majdnem kétmillió forint. Ezt a pénzt elköltheti tízezer dalra (de legalább 7700-ra), 670-1000 darab filmre, 2500…..
Munkakerülésben gazdag új évet mindenkinek! Visszatértem a trópusokról, hétfőtől újult erővel posztolom a flashjátékokat. Előbb azonban – ahogy a második KMK-szülinap idején ígértem – jöjjenek 2009 legjobbjai (holnap pedig a legbénábbjai). Vagyis lássuk, hogy a…..
Closer 2010.01.02 18:10:31
www.rocksolidarcade.com/games/stuntpilot2/fn/

ez is megér egy említést
Mielőtt a kedves olvasók eldurrogtatnák az összes puskaporunkat, mindjárt közzé is tesszük játékzenés összeállításunk második darabját, melyen egy kicsit mainstreamebb, de nem kevésbé maradandó alkotások szerepelnek. Mivel Santito kolléga szíve - toplistája alapján…..
Closer 2010.01.01 22:38:11
Az ilyen napot szeretjük, amikor egyik hazai Apple-tematikájú anyag váltja a másikat. Reggel ugye megtudtuk, hogy rövidesen megérkezik Magyarországra az iPhoto Book, most meg arról adunk hírt, hogy a Kaposvári Egyetem művészeti képzését átállították Macintoshra. Ahogy megtudtam,…..
Meglepődtem, amikor Angelday korábban arról beszélt a blogján, hogy a modern kor embere nem MacBookkal, hanem iPhone-nal megy vécére. Egyik ámulatból estem a másikba, amikor mások is megerősítették a kütyükkel trónolás alternatíváját. Úgy tűnik, csak én maradtam le.Erről…..
Lassan tényleg tele lesz a tököm a finely tuned best evör operációs rendszerrel. És nemcsak azzal, az engem körülvevő valamennyi kütyü összeesküdött ellenem, az egyetlen stabil társ a Mac minim Tigerrel, de azon meg Ancsa dolgozik napi tíz órát AutoCaddel.Azt ugye leírtam, hogy…..
A MacPro-gyilkos iMacek kiszállítása megkezdődött, legalábbis Sanghajból megindultak a konténerek. Akik októberben előrendelték a Core i5-ös és i7-es gépeket, nemsokára kézbe foghatják - kettőbe, merthogy 27 colosak - a csomagot.Itt olvashattátok az új gépek tesztjeit, a…..
Viktortól kaptuk ezt a megható történetet szerelemről, megcsalásról és egy viharos románcról. Enjoy. Minden olyan szépen indult. Szerelem volt első látásra. Rögtön két éves hűséget fogadtunk egymásnak és onnantól kezdve minden percünket együtt töltöttük. Voltak…..
Legalábbis Walt Mossberg szerint. A Wall Street Journal techguruja teszteli az új operációs rendszert, és állítása szerint tévedés, hogy a Snow Leopardot csak Leopardos gépekre lehet update-elni.Az Apple weboldalán azt állítja, hogy akik a Tigert, vagyis a két generációval korábbi…..
Az Apple Store-ban tegnap megjelent a két terabájtos Time Capsule. Az új eszköz ugyanúgy 500 dollárba kerül, mint korábban az egy terabájtos. Ez utóbbi ezentúl 300 dollár lesz.Az Apple korábban frissítette, és így nagyon is vonzóvá tette a routerrel (pontosabban AirPort…..
Sokan fanyalogtak, hogy az Apple miniatűr zenelejátszóját csak saját fülhallgatóval lehet használni a spéci irányítási mód miatt. Nekik üzeni a Belkin, hogy augusztus közepére Európában is megkezdik a Headphone Adapter forgalmazását, ami a fülest kiegészíti az Apple-féle…..
A Devteam közzétette az iPhone OS 3.0-ás operációs rendszerhez tartozó Pwnage Toolt. (A hackerek nemzetiségéről egyébként sokat elárul a post címe: trois, drei, три, három!)A jailreaket nem érdemes feltenni annak, aki jelenleg yellowsn0w-használó, ugyanis az ultrasn0w még nincs…..
Closer 2009.06.20 00:13:43
A várva várt operációs rendszer megérkezett. Ide veled copy, paste, Turn-by-Turn navigáció, gyorsabb Messages, MMS (nem, te inkább mégsem), Find My iPhone, tethering (elvileg nem lesz korlátozva), jobb Safari, Bluetooth, Spotlight, Voice Memos. Állítólagos magyar nyelv.  …..
Meglepetésként ért, hogy az Apple tegnap új laptopokat mutatott be a WWDC-n, viszont  logikusabb lett így a termékpaletta. Tavaly ugyanis nem tudtam eldönteni, pontosan hol ér véget a MacBook, és hol kezdődik a MacBook Pro. Korábban külsőre is meg lehetett különböztetni a két…..