Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsolt.Kemecsei

14 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mohó Hiénák, figyelem, a Michelintől származó ajándékaink megváltoztatják az életedet. Például, aki eddig nem viselt baseball-sapkát, az mostantól igen. Akinek eddig nem volt egérpadja, annak lesz. Akinek eddig csak akkor tűnt el a jég a szélvédőjéről, amikor leolvadt, annak…..
Zsolt.Kemecsei 2013.12.23 12:58:43
728
Ezeket a videókat gyártottam a Cappaddocia-i túra török estjén. Peti barátommal rendesen beálltunk az ingyen Raki-nak köszönhetően, élveztük ezt a sok mókát. Nem fűzök hozzá szöveget, mindegyik egyértelmű. Az egyik videón (Game) a közönséget is bevonták :) Az egyik pedig…..
 Eljött az idő, hogy megosszam veletek a legélvezetesebb török közlekedési szokásokat!Ha nem akartok olvasni, akkor egy mondatban összefoglalhatom. Minden külföldi ezt mondja az első pár napban: "CRAZY TURKISH DRIVERS".Én sem vélekedem másképp :)Miért is?Állandóan…..
Ma voltunk a helyi állatkertben. A mostani kérótól kb. 5 perc busszal, nem egy nagy távolság. :) Itt található: http://maps.google.com/?ll=37.039207,37.294346&spn=0.004633,0.010568&t=h&z=17Törökország legnagyobb állatkertje egyébként... szerintem a Bp-i sokkal jobb.…..
 Ezt a bejegyzést azért írom, hogy lehetőség szerint rajtam kívül senki ne jöjjön Gaziantep-be AIESEC-en keresztül... valószínűleg később bővíteni fogom a listát.Alapból Törökországgal semmi baj nincs, de itt van nagyon sok LC. Ajánlom Istambult, Ankarát, Izmirt. A…..
A kilátás az első szállásom ablakából! Elég sivár, semmi extra. Ellenben a forgalom jó nagy volt az esti képen látható úton. Mindennaposak a gyorsulások és driftelések a kereszteződésekben :) Szép hangokat lehetett néha hallani... 500-600 lóerős állatságok közlekednek…..
 Mostanában nem írtam új bejegyzést, ennek több oka is van:a blogírás elég energia igényes munka, nem gondoltam volna, hogy ennyi erőt emészt felminden nap csinálunk valamit, ezért mire hazakerülök, már hulla fáradt vagyoktúl sok újdonság nem is történik, mert beállt a…..
 Legutóbb 6-án, azaz szerdán posztoltam, azóta történt pár dolog, és a fotókat is rendszerezgettem. Remélem érdekes lesz ez a poszt, és nem alszotok el közben. :)Csütörtök: A középiskolában, melyben tanítunk, tiszteletét tette egy szervezet…..
 Muhamadnek hívják az egyik szobatársam, Angliából jött, de eredetileg pakisztáni a srác. Elég jó fej, természetesen anyanyelvi angolt nyomat, amiből sokat tudok tanulni.Van egy haverja, 47 éves csávó és övé az YK zipzár birodalom, tehát egy kicsit gazdag :D Kicsit a világ,…..
 Sikerült tegnap belefutni a hasmenésbe, ezért ma Mc'Donalds diétán voltam, Dr. Koronics ajánlása alapján. Úgy tűnik működik, köszi Krisz! Néhány érdekességet folyamatosan jegyzetelek a telefonomba, hogy ne felejtsem el itt megírni. Lássuk:A plázák bejáratánál…..
 Sziasztok!Tegnap voltunk egy kisebb, 3 szintes plázában, ahol minden ország képviseltette magát. Az érdeklődők minden asztalt végigjártak, és meghallgatták a mondandóinkat!Alkoholt nem lehetett kiállítani, ezért a pálinka bukta volt. Maradt a paprika :) A szalámi, amit…..
Július lett, végre itt is nyár van, eddig szinte fáztam a 30fokban, de ma már 35 lesz minimum :) Megnyugtatom az otthoniakat, itt senki se napozik, elég fehér a bőrük az ittenieknek, tehát én sem napozok, mert hülyének néznének. :)A középsuliban tegnap volt a török kultúra…..
Tegnap már voltunk a középiskolában a diákokat oktatni. Kicsit másképp megy itt a tanulás (mondjuk ez nyári suli), mert rögtön az elején kb 10 perc csoportos koreográfiás táncot nyomattunk, amit persze én lekövetni se tudtam, de a hangulatot megadta rendesen :)Itt mintha sokkal…..
 Akkor kezdjük!Eredetileg a Bp-en a gépem 13:45kor indult volna, ebből lett kb 15:00... király. A csatlakozáshoz ennyi késés pont elég volt, hogy ne érjem el. Természetesen az Istanbuli reptér nem olyan egyszerű, mint Ferihegy (Liszt), úgyhogy ott is kavartam egy kicsit.Egy magyar…..
         Holnap indul a mandula, itt majd írok okosságokat, és élményeket.Gaziantep a cél, istanbuli átszállással!Google Maps: http://goo.gl/maps/D6KSAsszem kevés lesz a 23 kg-os súlyhatár, thx Turkish Airlines ;)Érdekes lesz az átszállás…..