Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mickoo

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Klub azt ígérte, a Házasodna a gazda nem olyan társkeresős reality lesz, amiben lerobbant kurvákat tolnak be a főhős elé, mint tették azt Alekosszal, Benkővel és Delhusával is, hanem érzelmekre építő, igazi parasztromantikus műsor, ami elé az egész család leülhet, hogy…..
A magyar gazdaságpolitika alfája, omegája, agytrösztje, az ország legnagyobb showmestere, csak sajnos idáig már olyan 2000 milliárd forintba került a szórakoztatása.Pedig tudjuk, hogy sose szabad fullba nyomni a kretént, de mégis, ő megint és megint megteszi. Volt már simplicity,…..
Tavaly szinte ugyanekkor szintén a KDNP családról alkotott véleményéről írtunk. Most megint muszáj. Tegnap, mikor a parlament megszavazta Matolcsy csomagját és az új választási törvényt, a törpepárt benyújtott egy, a frakció valamennyi tagja által aláírt módosítót az…..
mickoo 2012.11.13 12:02:20
@Vidéki: Hiába is magyarázkodsz Vidéki,ismét égsz mint a Reichstag!:) Makó és Jerzsálem hasonlatodat ugyan mi mással magyaráznád,mint a maki-makroszkopikus test kamuval? Mindenki ismeri a közmondást....Használtad volna inkább az "eszed"!! MUHAHA
Srácok, meg vagyok hatódva ... csodálatos levelet kaptunk! Tisztelt Szerkesztőség! Úgy értesültem, hogy a III. Noname Bloggerek és Dzsuvahuszárok Napján, 2011. szeptember 31-én elismerő oklevéllel jutalmazták a Vastagbőr egyik prominens szerkesztőjét: zero-t. Amennyiben zero…..
Ha a politikusoknak lenne egy külön Dumaszínház, Kerényinek stabil és állandó helye lenne. A direktor úr ugyan nem igazi politikus, de mivel Orbán Viktor által kinevezett miniszterelnöki megbízott, így nyugodtan lehet annak tekinteni. Mivel most már reggel-délben-este is Kerényi…..
Vastagbőr Koki és saller 2011.07.04 11:41:00
Nem mondhatnám, hogy lerágtuk a körmünket a Fidesz kongresszusa miatt. A szoci kongresszusok valahogy sokkal izgalmasabbak, a Fidesznél viszont már tényleg csak az hiányzott volna a hátukon lévő púp mellé, hogy a sajtó az esetleges vesztesekkel foglalkozzon, akik nem nyerték el a…..
mickoo 2011.07.04 15:18:14
@fatia-negra: Nem éppen kilenc milliós,mivel nem mindenkinek van választójoga.....Pöttyet elszámoltad magad:)
Messze a legkisebb prioritást kapott legfontosabb kérdés idén. Nézzük leegyszerűsítve: Az állam súlyos pénzekből kitaníttat minden évben x számú embert orvosnak, majd utána ad nekik nettó 82 ezer forintos fizetést. Állam bácsi, normálisnak tetszik lenni?A diplomához…..
mickoo 2011.06.29 15:06:23
Nem most kezdődött a baj....Storym a következő: három évvel ezelőtt estem egy nagyot....ez pénteki éjjelen volt,szombat sebaj,vasárnap se,hétfőn dolgoztam(fizikai munka,csőszerelő vok),kedden szintén.Szerda hajnalban arra ébredtem,hogy mingyán' megdögölök.Ordítottam kiccsaládomnak,akik kihívták az orvosi ügyeletet.No,innen kezdődött az igazi show!
Kis szobámba belohol a sofőr és az ügyeletes doki,nem is akármilyen ám!
Első kérdése a dokinak:"Mi lenni báj?" Mire én."Hát téged meg honnan szalasztottak?"
-Én lenni koreai orvos! mondja a tag.....Na ,elég ramatyul éreztem magam,de erre majdnem felültem. XXI.század,vazze,s nem jut egy igazi magyar doki?...no,mind1,túltettem magam rajta.Lelkiismeretesen megvizsgált,hümmögöt-hammogot,igazából nem tudta mi bajom,de erősen javallotta ,hogy irány a kórház. Mondtam is neki,ennek semmi akadály,hocci hívjon mentőt,mert így nem tudok vezetni se.Elég zavart lett az én kis koreai dokim,majd közölte,mivel nem infarktusgyanús vagyok,a mentő bizony csak kb. de.11-re ér ki!!!Majd finoman megkérdezte:-Nem lenni családtag,barát,aki bevinni? Szerencsére volt,be is vitt,s kiderült "csupán" a lépem repedt meg,s 2 litykónyi belsővérzésem volt!!!!Az engem műtő orvos szerint így kb. öt perc
cel úsztam meg az elhalálozást.Utólagosan hozzátenném ,a koreai orvos este visszatelózott a családomnak,mert aggódott miattam,megkérdezte végül is mi volt a kórisme,szóval lelkiismeretes volt. NA AZÓTA NEM FIZETEK TB-T!
Nekem nem jut mentő,de a cigányok taxinak használják a mentőszolgálatot????Igenis vezessék be,hogy aki indokolatlanul mentőt hív,az fizesse ki az árát!
A kórházi állapotokat inkább nem írom meg,az még komolyabb történet.........
Máshonnan akartam indítani, de kapóra jött egy frissen megjelent cikk. Tehát kérdésem: a faluját is túlélő 700 éves Balaton-közeli hársfánk horvát tengerparti megfelelője 800 éves lenne és szebb? Ez biztos?Hogy megszületett ez a düh, arra persze rásegített néhány vélemény,…..