Regisztráció Blogot indítok
Adatok
palika24

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok magyar utazik Horvátországba az idén is, és - reményeim szerint - talán van közöttük olyan is, aki nem csak a tengerparton szeret heverni, de időnként némi kultúrprogramra is kapható. Nekik szól az alábbi programajánló!Opatijában, az egykor szállodának épült, de már…..
A Hungaryrooms oldala egy nagyon szépen összerakott oldal, minden tekintetben megfelel a web 2.0 követelményeinek.Akciós, wellness kategóriák, Last minute és extra, Programajánlatok, Vendéglátók, és Látnivalók, illetve Prémium klub is található az oldalon.Könnyíti a foglalásokat…..
Különleges nyaralás volt több szempontból is. Például azért, mert itt már jártunk 5 évvel ezelőtt és ismétlés eddig nem fordult elő. Kíváncsi népség vagyunk. Ezúttal azonban úgy döntöttünk, olyan helyre megyünk, ahonnan gyorsan hazaérhetünk... De nem bántuk meg, nagyon…..
palika24 2011.07.21 11:09:14
palika24 2011.07.21 11:08:40
KönyvbemutatóA megjelenteket köszönti:Glatz Ferenc akadémikus, az MTA Történettudományi Intézetének igazgatója,az MTA volt elnöke és Ivan Bandić, a Horvát Köztársaság budapesti nagyköveteA könyvet bemutatja:Molnár Antal, az MTA Történettudományi Intézetének…..
Bejön neki a 11-es szám. 2011 van, 11. hóban fog születni és június 11-én éreztem először, hogy mozog. Semmi más nem kellett hozzá, csak, hogy külföldre utazzak. Hiába, olyan, mint a szülei, csoda, hogy nem repülőn fog születni.Szóval nyaralás és tenger kellett neki,…..