Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pocika

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi Posta Jazz Band koncert 2007.10.07 20:03:00
Huh! Hol is kezdjek hozzá?Ma délután koncertet adott a Régi Posta Jazz Band a Városi Könyvtárban. Nézők szép számmal akadtunk, fiatalok, idősek vegyesen. Dalok is akadtak különböző félék, ki-ki ízlésére hatva. Az általam is kedvelt Rainbow-tól kezdve, a gitár átvezetésen…..
A minap szörfölgetve a neten egy érdekes hírre találtam az "endéká" csoda-autóról. Ezt Én egy az egybe be is másolom Nektek!:D Tudom, hogy ezt nem így kéne, dehát ez egy tökéletes cikk nincs rajta semmi igazítani való!:$Í me:  Egy német autómodellgyártó cég, a…..
A minap egy reklámot láttam a Tv-ben és megnéztem a hozzákapcsolódó weblapot. Ezt találtam:"2005 szeptemberében indult útjára az "Együtt a Zenéért" mozgalom, amelyben a hazai popzenei élet előadói, mindenféle stílus és műfaj területén, széles körben…..
Mostakarom! Én is itt vagyok! 2007.09.30 20:02:00
Nah szóval Én is megérkeztem, és csatlakoztam a blogolók táborába! Már a regisztrációnál gondjaim akadtak a nevemmel, de ez is megszületett (Pocika by Bara!:D) A lényeg a lényeg elvileg mostmár Én is megoszthatom érzéseim, gondolataim és egyéb okos dolgaim a világgal... Az első…..
Tiszakécske Blog Áramkimaradás 2007.09.05 01:11:40
Annak ellenére, hogy nem egy eget-földet rengető vihar volt, hanem egy csöndes kis őszi eső, az este folyamán 7-8 alkalommal kisebb-nagyobb időegységekre (értsd: 1 másodperctől – 10 perc) elment az áram Ókécskén. Információim szerint újkécskén minden rendben volt. A…..