Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klári, a Konyhatündér

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az amerikai színészt persze nem első sorban arról ismerjük, hogy édesszájú lenne, hanem például arról, hogy felszólította Ingrid Bergmant, hogy nézzen a szemébe Észak-Afrikában, kíváncsi vagyok, hogy a hölgyolvasók közül kinél nem okozott térdremegést ez a jelenet. És…..
Klári, a Konyhatündér 2011.08.18 15:06:08
@zsok: nem kekeckedni akartam, csak @világevő utolsó bekezdésére írtam: "Soha életemben nem fordítottam még receptet, amilyen kemény, nem is nagyon akarok. De konstruktív hozzászólások, javítások jöhetnek!" Igyekeztem konstruktív lenni, és segíteni neki, mivel ezt kérte, én meg fordítottam már pár receptet. A vajat viszont nem felverjük magyarul, az a tojásfehérje és a tejszínhab, amit felverünk. A habosítás elmegy, de vaj esetén a habosra keverjük a találóbb kifejezés szerintem. Más szerint nem :-)
Persze ettől még teljesen érthető a recept, mindenki tudja mire gondolt :-)
Klári, a Konyhatündér 2011.08.18 15:16:28
@világevő: akkor csak szimplán nyamm :-)) És mi az a másik süti?
Klári, a Konyhatündér 2011.08.18 17:54:23
@Réka ‎: nem ugrik tőle össze a tészta, saját tapasztalat. És intenzívebb a citromíz is. Nem kötekszem (bár úgy látom valami ilyen helyre tévedtem :- ), tényleg próbáld ki!
" citromíz a héjában van, nem a levében": Ittál már limonádét? :-)))))))))) Most komolyan, szerinted a citromlé mégis milyen ízű? És milyen ízűvé teszi azt, amihez hozzáteszed? :-))))))