Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pallidum

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009.02.14-ig ez a bejegyzés szerepel majd az első helyen. A friss publikációk megtekintéséhez görgessetek kicsit lentebb.Frissítés: pár FONTOS dologról nem tettem említést, mert azt hittem nem szükséges : )). 1. Mindenki csak egyszer szavazhat (tehát ha valaki többször voksol, azt…..
pallidum 2009.02.13 12:03:54
Ezért nem jártak se a moziba, se az utcára. A srácnak ciki volt a csaj, de azért dugta volna. Hát hogy van ez?InnenSziasztok!Gondoltam, megosztom veletek a legdurvább dolgot, amit valaha a fejemhez kaptam, és a barátaim egytől egyig állítják, Top 10-es!Az illető srác 24 volt, én 22.…..
Hm. Este Szakítós Mikulás. Sziasztok! Két hónapja minden nap olvasom a blogot és a kommenteiteket. Már akkor megírtam a magam történetét. Aztán kihúztam belőle dolgokat, átírtam kicsit, pár bekezdést visszaírtam, megint kihúztam. Próbáltam a lényegre koncentrálni,…..
Van még férfi a földön, aki azt hiszi, valaha szerencséje volt a nőkkel? Nehéz eldönteni, hogy egy kezdő írópalánta gyúrja át az emlékeit kedvére, vagy valaki tényleg az Equadorra ugrált? Mennyi kérdés van ma.Mit tehetünk, ha elkezd leereszkedni a rózsaszín köd? Hogyan…..