Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schorby

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, a Mai manó könyvesboltjában lehet átvenni a díjakat.1. díj: 1db BUDAPEST POZITÍV Katalógus, 1db Budapest Pozitív kitűző Schorby 2. díj: 1 alkalomra szóló Mai Manó Ház tiszteletjegy, 1db Budapest Pozitív kitűző maurerklimes 3.…..
Schorby 2011.07.13 12:30:19
@Marseille1990: Bizony így kerültem ide, viszont a kitűzőért szeptember előtt nem tudok felutazni pestre, szóval ha gondoljátok lehet a nyereményem valakié, vagy ha addig félre lehet tetetni, akkor szeptemberben első utam oda vezet :)

Amúgy szvsz azért nem mennek sokan a nyereményért, mert én pl még most sem tudom, hogy mi az, hogy egy kiállításnak a katalógusa. Ez nekem valahogy iylen Spar katalógus hangulatú.
Tehát utazzak több ezerért egy napot hogy egy hangzásra oylan újságot elhozzak, amit amúgy napi 5öt dobnak be a postaládába.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy fontos lenne a versenykiírás pontosítása, ahogy a szabályoké is, a lebonyolítás megszervezése, lásd szavazás, el dönteni egyáltalán, hogy ki szavazhat, és a kiírt nyeremények biztosítása, ami ugye nem jött össze.

Vagy el kell dönteni, hogy blogos haveri verseny van, ahol a szórakozás a lényeg, vagy komoly versenykiírás, amivel embereket csábítasz ide, viszont komoly a verseny is. Mert most ennek a látszatát keltettétek, amikor idecsapódtam. És megmondom őszintén, hogy csalódás volt a dolog, míg ha csak annyit írtok, hogy haveri a dolog, akkor egy jópofa kezdeményezés és remek mulatság, ahol szintén résztvettem volna.

Így gondolom én, remélem építőleg veszitek, és nem rinyálásnak :)

Üdv!
Schorby fölvetette, hogy mivel nem egyszerre lettek felrakva a képek, szavazzunk újra, és alternatívát javasolt. Ime: http://www.doodle.com/cby6k97vuumgw9gq#table Személy szerint én szeretem hogy mindenki össze-vissza szavaz, de ha objektív, mindenkicsak3szavazat dolog legyen, nekem nem…..