Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lisha

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az a kérdés, hogy vajon tudnánk e érdektelenebb dologról írni mint az "énblogok". Annak ellenére, hogy egyikünket sem csigáz fel hogy Tibinek uj kocsija van, hogy Roli minden reggel késik a melóból, vagy hogy Gumikacsa szakitott a sarki hentes fiával, csak a blog.hu-n több…..
Lilia blogja A mai napom 2007.10.01 20:29:00
Háhá még két hétig nem lesz Hétfőnként első két óránk. Hát igen, a Táncsics:P Amúgy meg olyan semleges napom volt. Pontosabban az elején próbáltam tök hepin bemenni a suliba, csak aztán 3 dolgozatot irtam, ami nem is tudom miért, de levitte a hangulatomat. És a földrajz tanár…..
Lilia blogja A leendő könyvem :P 2007.09.24 17:53:00
MA ebédben rámtört az írói fantázia. Már régebben is elővett de azt nem vettem nagyon figyelembe:P EZ a könyv két dolog miatt készül el: az egyik az közkívánatra, a másik meg hogy kiéljem a vágyaim XD Az első (mintha olyan sok lesz majdXD) valószinű egy krimikönyv lesz, a…..
Lilia blogja Az oktatási rendszer 2007.09.23 20:50:00
Nem akarok durva lenni és alpári, de ELMEHET AZ OKTATÁSÜGYI MINISZTÉRIUM MELEGEBB ÉGHAJLATRA! Meg úgy a tanárok is. (Lehet hogy egy kicsit elragadtattam magamXD dehát tini vagyok, lázadok, ellenzek tünetetek:P ahogy csak lehetXD)LE is írom miért: 1: A tanárok lenézik a diákokat,…..
Lilia blogja ? 2007.09.23 17:00:00
Miközben nagyban próbáltam gyakorolni Ákostól az "ilyenek voltunk" dobrészét szembesültem egy két problémával. Egyik az, hogy érdemes lenne mondjuk tanárhoz járnomXD Másik meg az hogy hiányos a cintányér felszerelésem. ÉS ezek után hogy doboljak? Majdnem depresszióba…..
Lilia blogja Start 2007.09.22 21:36:00
Üdv a lelkes olvasóknak:D Miután ez az első ien blogom, hát az imidzs meg a hasonló kinézeti tényezők kicsit gyérek. De majd belejövök:P Gondolom tudjátok mi az a blog, és hát akkor meg minek magyarázkodjam ezt nektek, de tekintettel vagyok a kevésbé művelt emberekre:P Szóval én…..