Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erik10

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.11 21:35:38
Lelkiismeretesen tesztelem az új játékot, valahogy még mindig nem sikerült végigvinnem. Pedig már rettentően unom. Egy poénos klipet már rögzítettem hozzá és előbb volt egy új ötletem is. Remélem valahogy sikerül majd megvalósítani...Valamint feltűnt, hogy még van egy régi…..
Üdv mindenkinek! Na elkezdődött újra a suli,mindenki nagyon boldog,hogy ismét jó sok napig egy marha nehéz táskát kell majd magával cipelnie és aztán dolgozatot írnia vagy felelnie!Én nem vagyok boldog emiatt és ha ti sem,akkor nézzétek meg a legújabb XBox 360 kalandot,mely oly…..
erik10 2008.09.08 16:20:03
Üdv mindenkinek!Egy jó barátom közreműködésével végre bátran kijelenthetem,hogy a legújabb Alone in the Dark játékot fogom nektek következő alkalommal bemutatni!Remélem addig is izgultok,hogy mi lesz a kis XBox 360 sorsa! ;)..
Sziasztok! Igen,sajnos megint egy újabb késést kell bejelentenem,amire sajnos én sem vagyok büszke,de a dolgok így jöttek nálam össze.A gépemet újratelepítés érte és újra be kell szereznem a videóvágó programomat,valamint jövő héten szinte alíg-alíg leszek itthon,ezért nem…..
erik10 2008.08.17 17:03:37
erik10 2008.08.18 16:42:51
A Condemned videóm első részében (asszem:D) azt mondtam, hogy nem nagyon találkoztam játékhibákkal, persze ez a játék sem tökéletes :) Láttam már fejnélküli hullát, érdekes pózban elhunyt zombit, de a most következő videóban levő bug tán érdekesebb :)A videót kozmo küldte…..
Először is, nagyon sajnálom a hanghibákat! Nem tudom miért jelentek meg, mindent ugyanúgy csináltam, mint eddig. Legközelebb remélem már normális lesz. Gépemmel muszáj lesz tenni valamit, mert egy nagy roncs. Örökös memória hiányban is szenvedek. Többek közt ez is a válasz arra,…..
Senshivel úgy döntöttünk, hogy elinditjuk a blog galériát, ahová játékokból vett (ált. vicces) képeket fogunk feltölteni. Mindkettőnknek lesz külön galériája, hogy ne keveredjenek össze a dolgaink :) Az én galériám már jobboldalt elérhető a linkek között. Egyelőre a…..
 MINDENKÉPPEN OLVASD EL!Elkészült a The Thing játékbemutató 2. és egyben befejező része!Magyarázat az értékelésre:A grafikára 4-est adtam,mert egy 2002-es játékhoz képest a játék egész jól néz ki,igaz olykor előfordulnak olyan bugok,ahol a karrakterek belelógnak a…..
Nos, ez a szavazás is lezárult. Nagyon szoros verseny alakult ki az első helyért, nem hittem volna, hogy az utolsó pillanatban dől el xD Nagyon sokáig a F.E.A.R vezetett, de mégsem az lett a befutó.Az eredmény:1.GTA Vice City2.F.E.A.R3.Obscure4.Bloodrayne5.Secret Files Of TunguskaMost már…..
Ime, elkészült mára a videó, mint ahogy azt megigértem korábban. A mikrofon probléma szerencsésen megoldódott, remélem ezután nem lesz gond többé vele. Nem húzom tovább a szót, nézzétek meg először a videót:  Condemned: Criminal Origins part 2:   Elnézést kérek,…..
erik10 2008.07.17 11:49:44
Elérkezett az idő, hogy folytassam a videózást. Legelőször elkészitem a Condemned befejező részét, ami (ha minden jól megy) július 16-ig elkészül. Hogy mit mutatok be utána, az rajtatok múlik, 5 db játékra lehet szavazni, ami az alábbi videóban látható:     A…..
Szevasztok! Elkészült a következő játékbemutató!Eredetileg több,mint 11 perces lett a videó,ezértkét részre kellett vágnom (utólag),mert a YouTube-nál bekeményítettek és még keményebben szűrik a 10 percnél hosszabb játékidejű,illetve az 1024 MB-nál nagyobb méretű…..
erik10 2008.06.30 11:47:34
Ndani hívta fel figyelmemet a techline.hu-nak a viszonylag aktuális cikkére, ahol a szerzők összeállítottak egy Top 10-es listát. Bár nem játszottam egyik játékkal sem, azért elég szigorúak voltak szerintem. Ha ez a 10 legrosszabb, én mi a fenével töltöttem eddig az időmet? De…..
Végre valahára elkészült a Jericho befejező része!Jó szórakozást hozzá! ..
Elhiszem, hogy a 3.on laksz de legközelebb fújd ki magadat ;)Sajnos megint egy Gameplay :/..
erik10 2008.06.18 16:09:18
Kezdem ott, hogy különösen nem esem kétségbe, ha rossznak nevezik azt, amit csinálok. Ha mindenkinek tetszene, akkor az volna rossz, mert egyrészt ilyen nincs és akkor azt azt jelentené, hogy csak az igenlő frakció jelez vissza. Ami nagyon nem jó. Konstruktív kritikáknak kifejezetten örülök, ahogy…..
Majdnem kész a videó, holnap be fogom fejezni. Csak este tudom befejezni és beleszámítva a youtube-os feltöltési és elfogadási időt, nem kizárt, hogy csak kedd reggel tudom kirakni a blogra, de ezen már nem fog múlni szerintem.Utóbbi heteim/hónapjaim zűrösre sikerültek, de…..
erik10 2008.06.16 13:35:36
 Nem mutattam be mindent, ezek majd a következő részben jönnek.Imádom ezt a játékot, mert tényleg változatos - és nem fordulhat elő kétszer ugyanaz (gyak. hogy két egyforma várost csinálj ugyanolyan problémákkal).A www.simshungary.hu weboldalon rengeteg kiegészítés…..
Érdekes üzenetet kaptam Ábeltől:Az új Nesquik, Chocapic és Cookie Crips gabonapelyhekhez adnak egy focis játékprogit, és a 4ből az egyik a Football Generation!!!És valóban, kis kutatás után ezt találtam a Nestlé honlapján. Elvileg azt mondanám, hogy ne próbáljátok ki azt, amit…..
Itt talán nem lesz olyan egybehangó az egyetértés, mint a Rebelsnél. Gondolom ezt azért, mert ezt a játékot jó sokan ajánlották nekem. Spiderman első részéhez is volt már szerencsém, ugyanis a film dvd-jén rajta van a játék demója is. Hát bizony az is elég volt, kezelhetetlen…..
erik10 2008.02.16 10:32:23
anime-fanfiction.animehq.hu/fanfic/viewstory.php?sid=3904&textsize=2&chapter=1

itt az egyik fanfiction...a többit nem találtam
erik10 2008.02.16 17:04:11
Emlékeztek arra a fergeteges jelenetre a Csupasz pisztoly 2 1/2-ből, amikor Drebin hadnagy és a rosszfiú egy méterre álltak egymástól és úgy lövöldöztek? Ha nem, itt egy kép. Nos ZomBeeZ megtalálta ugyanezt a jelenetet a Call of Duty 4-ben! ..
erik10 2008.02.16 14:38:07
Az első részt már ismeritek, de a teljes hatás kedvéért itt van a teljes trilógia. Elvileg így szerettem volna. Több mint 25 perc játékidő! Egyébként a játék (ahogy azt már megszokhattuk), más néven is forgalomba került, jenkiknél "Fugitive Hunter - War on terror"…..
Egy új bug kiadás következik, és szeretném újra tisztázni, attól mert bugokat rakok ki játékokból, nem jelenti szükségszerűen azt, hogy az adott játék rossz lenne. Például ebben az esetben. Csak vicces. ;) Imádnivaló az a természetesség, ahogy ott állnak, és még hátrálnak…..