Regisztráció Blogot indítok
Adatok
recenzorr

12 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre   Tisztelt MT! 2015 szeptemberétől dolgozok jelenlegi munkahelyemen (alapítványi középiskola) határozatlan idejű szerződéssel, főállásban. A héten egyszer egy vidéki általános iskolában vagyok…..
recenzorr 2017.04.10 23:11:17
@Krampuszka: egyetértek
Röviden: dr. Schmitt Pál megcáfolta a plágium vádját, elmondta, hogy a kisdoktori 20 évvel ezelőtt, írógéppel készült. Vagyis a neki felrótt copy-paste kizárva.Hosszabban:Azt hittem - de tényleg - hogy legközelebb már csak a köztársasági elnök politikai nekrológja kapcsán…..
Szerző: Szabolcs Éva Kiadó: Gondolat Nyomda: n.a. Borító: Pintér László Könyvterv: Lipót ÉvaDigitális nyomása és jellegtelen kötészeti kivitelezése ellenére kifejezetten érdekes szaga van a könyvnek, bár a nyomdász kiléte ezúttal is titok. Az illat se…..
Recenzorr Európa már kevés 2011.06.30 15:10:00
Szerző: Tornai József, Jánosi Zoltán Kiadó: Magyar Napló Nyomda: Pannónia Print Kft. Borító: Kalmár Béla, Zách Eszter könyvterv: Zách EszterA műnyomópapír mellé mintha egy kis citrusillat és egy beázott varsányi víkendház…..
Szerkesztő: Gubrod Gizella, Sepsi Enikő Kiadó: Gondolat Nyomda: Passzer Nyomda Borító: Pintér László könyvterv: Lipót ÉvaNahát, süteményillat! A tenyérnyi, puhafedeles könyvecske már első fogásra felhullámosodik, és ha akár csak egyszer is…..
Recenzorr Delelő 2011.06.29 23:34:00
Szerző: Csontos János Kiadó: Magyar Napló Nyomda: Séd Nyomda Kft. Borító: Vészabó Noémi, Zách Eszter könyvterv: Szabó Dávid, Szabó GyörgyA karcsú, hosszúkás, keményfedeles kiadvány százötven oldalára több mint kétszáz verset…..
Szerző: Henri Michaux Kiadó: Bozóthegyi Kiadó Nyomda: mondAt Kft. Borító és könyvterv: MediaKunst Kft. A kötet illata - és általában a kivitelezése - egész jól eltalálja Michaux művészetének karakterét: kissé megsárgultan művészies, dekoratív misztikum uralja…..
Szerző: Parti Nagy Lajos Kiadó: Magvető Nyomda: Gyomai Kner Nyomda Borító: Szilágyi Lenke, Pintér József Könyvterv: Pintér József Keserű, a könyvszerűségtől távolabb eső aromája van a műnek - hogyha létezik sünszag, az épp ilyen lehet. Aki olvasás közben…..
Szerző: Barabási Albert-László Kiadó: Helikon Nyomda: Akaprint Nyomdaipari Kft. Borító: Szabó Soma Könyvterv: Malum Stúdió A kötet illata egyáltalán nem kellemetlen, bár leginkább egy emberi fogyasztásra alkalmatlan erdei bogyóéra emlékeztet: friss, gyümölcsös,…..
Szerzők: Krétai Dyctis, Frígiai Dares, Philosztratosz Kiadó: Gondolat Nyomda: n.a. Borító: Kismarty-Lechner Zita Könyvterv: Lipót Éva Savanykás, szomorú élesztőszaga van a kötetnek, a kiadó a tekintélyt követelő tartalmat és belívet olcsó sarokfotel kárpitjára…..
Felelős szerkesztő: Fehér Bence Kiadó: Károli Gáspár Református Egyetem Nyomda: Robinco Kft. Borító: n.a. Könyvterv: n.a.A külsőre igényesnek, sőt nagyvonalúnak tűnő kiadványba hajolva nagyon kellemetlen, égett autógumiszag üti meg orrunkat. A belíven a…..
Főszerkesztő: Czoch Gábor Kiadó: KORALL Társadalomtörténeti Egyesület Nyomda: OOK-Press Kft. Borító: Kalonda Bt. Könyvterv: n.a.Szakfolyóirat létére rendkívül barátságos zamatú a kiadvány: persze ha hozzávesszük, hogy a lapszám témája az olvasáskultúra…..
Szerző: Jánosi-Halász Rita Kiadó: Aula.info Nyomda: Mester Nyomda Borító: Kun Fruzsina Könyvterv: n.a.Ne lepődjünk meg, ha első szimatra kisegérszagúnak tűnik a könyv, a képzettársítás a külcsíny és a belbecs tökéletes…..
Recenzorr Átszállás Zürichben 2011.06.28 01:42:00
Szerző: Hendi Péter Kiadó: L'Harmattan Nyomda: Robinco Kft.  Borító: Ujváry Jenő Könyvterv: Kállai ZsanettHűvös, komoly, személytelen, egyúttal múltba révedő, enyhén városias zamatú kötet. A puha borító és a lapterv a címhez méltóan…..