Regisztráció Blogot indítok
Adatok
steve85

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Viszkisdoboz 29. Ami erőt ad 2011.10.20 10:34:00
Az elmúlt időszakban kissé megritkultak a bejegyzések a blogon. Ennek szerencsére örömteli oka van: Angéla lányom születése. Ötödik gyermekem, 2011. október 14-én, hajnali 5 órakor jött világra. Október 23-ára volt kiírva, de nem várta meg a forradalom évfordulóját, úgy…..
steve85 2011.10.26 20:06:58
Az önkéntes haderőre történő áttérés (2004. november 3.), amelyet a Fidesz is támogatott, a tömeghadsereg irányítási szervezetétől eltérő új vezetési struktúrát kívánt. A csak „Vízfejként” emlegetett honvédelmi és katonai vezetés nem kerülhette el sorsát. A…..
Viszkisdoboz 19. Utazás a múltba 2011.08.11 13:31:00
Az elmúlt héten Bolgár Györggyel beszélgettem a Klubrádióban, a szerkesztő műsorvezetőnek volt egy kérdése, ami azóta sem hagyott nyugodni. A kérdés lényege az volt, hogy ez az eljárás ellenem folyik vagy a volt honvédelmi miniszter a célpont.   A kérdés megválaszolását…..
steve85 2011.08.14 21:44:12
@Grippen: Lehet méltatlankodni azon, hogy milyen súlyos és méltatlan dolog a korrupció a hadseregben (vagy más állami intézményben) de tudomásul kell venni, hogy a sereg a társadalom része. Ha az beteg mitől lenne egészséges a hadsereg? Sem a katonák nevelése sem anyagi, erkölcsi megbecsülése nincs azon a szinten, hogy bármiféle plusz elvárást lehetne velük szemben megfogalmazni.A húsz éve egymást váltó politikai kurzusok folyamatosan tettek a jelenlegi helyzetért.
Véleményem szerint a Fapál ügy igen is koncepciós ügy. A FIDESZ-nek önigazolásként bűnösöket kell tételezni akikre rámutathat: azért veszünk el tőletek mindent mert ők bűnöztek.
Viszkisdoboz 13. Lakásügy 2011.06.29 19:14:00
Ha beírjuk a Google keresőbe a Fapál és a lakás szavakat, 39 ezer találatot kapunk. Ennyiszer írták le Budai Gyula állítását, amely szerint csalárd módon, maffiaszerű eszközökkel jutottam szolgálati lakáshoz a Honvédelmi Minisztériumon keresztül. Egy gyilkossági ügynek…..
steve85 2011.07.07 09:16:20
@Mzperx: A legnagyobb gond az, hogy - és ezt egyre többen így is gondolják - nem volt rendszerváltás. Az eltelt 20 évben regnáló hatalom elődje erkölcsi és etikai alapjaira építkezik. Mindezt megfejeli az, hogy az úgynevezett pártokrácia nem is kíván saját - és az őt irányító háttérhatalom - szűk érdeke (a pártérdek) helyére örök érvényű értékeket állítani. Inkább lövészárokba kényszeríti és megosztja a társadalmat ahol a magyar fideszesnek mindennél jobban kell gyűlölnie minden magyart aki nem fideszes és mindez persze fordítva. Ebben a helyzetben valóban nincs erkölcs, etika, tisztesség. Helyette a kaparj magadnak és szarj le mindenkit, csak neked legyen jó farkastörvények uralkodnak ami egyenesen vezet a pusztulásba. Mindezt a médiából áradó manipulatív szennyel és a politika folyamatos hazugságaival félrevezetett szavazógéppé, és fogyasztóvá degradált polgárral szentesítik. Ez a helyzet mindaddig fennmarad amíg a polgár a politika kínálta megoldások fogságában vergődik és 4 évente ugyanarról az étlapról választ romlott és még romlottabb fogások között.