Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wernher vonn Braun

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Magyar Televízió a közmédia új rendszerében kiemelten figyel arra, hogy minőségi, pártatlan, naprakész és az állampolgárokat mindenben kiszolgáló hírszolgáltatást nyújtson. Munkatársaink szakmai felkészültsége, elhivatottsága a garancia arra, hogy nézőink mindig…..
Wernher vonn Braun 2012.02.15 16:25:36
@knbm:

A korrektség minimuma sem szorult beléd, meg a többi elfogult ellendrukkerbe sem.

Arra egy szavad sincs, hogy a köztévé milliárdokat költ a médiatörvényben rá kimért kötelezettségekre, pl. a vallási és nemzetiségi műsorokra.

Ezenkívül közvetíti pl. az olimpiai játékokat, és a különböző magyar érdekeltségű sportágak kiemelkedő eseményeit. Elég ha utalok a kézilabda és vízilabda Eb-re, amelyet milliók élvezhettek a köztévé jóvoltából néhány hete.

A parlament üléseit is az m2 sugározza reklámok nélkül, nem pedig a két nagyszerű kertévé, amely pl. magasról tojik a gyerekekre és a fejlődő korosztályokra is, billenős platóval ömlesztve beléjük a minősíthetetlen szemetet.

Még egy gondolat. Érdekes, hogy a libsi oldalnak a korábbi 8 évben nem volt ennyi baja köztévével, csak miután bucira lettek verve a 2010-es választásokon.

Elég szánalmas ez.
Wernher vonn Braun 2012.02.15 17:26:51
@Leonard Zelig:

Nívós hozzászólásod stílusa megmutatta, milyen lenne az általad/általatok irányított köztévé.

Ha hiszed, ha nem, ebből milliók nem kérnének, és bár téged ez nyilván nem érdekel, nekik is vannak jogaik.

Hogy országosan pár ezer (itt rendszerint két tucat) frusztrált libsi alpári stílusban hőbörög és óbégat, az simán belefér.

Ez egy szabad ország, ennyi betegesen elfogult ember pedig mindenütt akad. De szerencsére szinte sehol nem kormányoznak, és nem igazgatnak köztévéket.

Itt sem fognak többé. És ez igen megnyugtató.

A kutya ugat, a karaván halad.:)
Wernher vonn Braun 2012.02.15 21:23:47
@gu89:

Végre egy értelmes komment. Slowhand egyébként nem hibázott, nem szokott.:)

Egyébként ez a becenév annak idején úgy keletkezett, hogy a Yardbirds tagjaként gyakran szakította az akkor még gyengébb húrokat, és mivel tartalék gitár akkor még nem létezett, újra kellett húrozni a hangszerét.

A szünetet nehezen viselő hallgatóság szerint lassan haladt a művelet és ezért kiabálták föl neki, hogy lassú kezű. Sokan nem tudják, hogy ez az eredete az Eric "Slowhand" Clapton epiteton ornansnak. Üdv!