Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabi9

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Barátok közt 5761-5762 2011.08.31 12:00:00
Akár egy spagetti westernbe, úgy cseppenünk bele az aktuál epizódokba. Aranyrudakról van szó – mondjuk ez alapján még Maya Gold aranyozott vibrátorára asszociálnék – de inkább ebbe van fektetve Zsolt pénze egy bécsi trezorban. Zsoltnak azonnal kell a pénz, Klaudia kölcsönét…..
Előző héten elindult a Viasat 3 műsorán a legújabb trash reality, az Aranypart. Az valóságshow folyamatosan növekvő nézettséggel fut, ami ha tovább nő, akkor esélyes, hogy jövőre vissza is térhet majd a Viasat 3 műsorára. Csütörtökön egyébként már 6,9 SHR%-kal futott a…..
hogyvolt Barátok közt 5759-5760 2011.08.30 11:00:00
"Na szóval látod ide, ide volt eldugva Géza pénze" - nyitja egy felütéssel a mai epizódot Novák Laci a született pancser, aki szerint nála nagyobb biztonságban van a talált pénz, mint az automata fosztogató Gézánál. Én Géza helyében azért izgulnék egy kicsit... Gabi…..
Immár hivatalos hírek szerint szeptember 16-án, pénteken indul el a TV2 egyetlen új őszi műsora, az ÖsszeEsküvők - Míg az anyós el nem választ!. A show producere Hajdú Péter lesz, aki állítása alapján a szakma legjobbjaival készíti majd a műsort. A TV2 a műsor legfőbb…..
Nem régen az RTL Klub bejelentette, hogy átteszi (a nyáron/nyárra) hírműsorát a 19 órás sávba. A döntés meglepetésszerű volt, amiről már született egy poszt, de most úgy gondolom itt az idő a találgatásnak, vajon milyen lesz a műsorrend ősszel? Évek óta az RTL Klub…..
Az RTL Klub egy hirtelen ötlettől vezérelve (illetve hivatalosan eddig is korainak tartották a fél 7-es kezdést) a nyár folyamán későbbre teszi hírműsorát. Az indoklás szerint ezzel a nézői igényeknek felelnek meg, mivel a strandolók illetve dolgozók későn érnek haza; a…..
Sokat váratott magára, de végül bejelentették a Megasztár következő szezonját, ahol Magyarország legjobb hangját keresik. Valójában nem volt meglepő a bejelentés, hiszen az 5. évad a Megasztárok történelmének legsikeresebbje volt a maga 40%-os átlag nézettségével. Az…..