Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zetukilo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
José Eduardo dos Santosnak majdnem felment a vérnyomása, amikor előre kifizetett gyógyszere másnapra sem érkezett meg:Bemegy az ember a lakóhelye közeli, elegáns, rózsadombi gyógyszertárba, hogy a szokásos, közepes árfekvésű vérnyomáscsökkentőjét kiváltsa. A főasszisztens…..
zetukilo 2011.06.27 18:12:58
@hawkeye: "Engem még egyszer se vertek át a patikusok."
Engem már igen. A privát doki felírt egy originális gyógyszert, és a magánklinikához tartozó gyógyszertárban kiváltottam. Kaptam két szemes kiszerelést 5000-ért. Akkor jöttem rá, hogy átvertek, amikor később máshol váltottam ki és öt szemest kaptam ugyanennyiért.
Másik alkalommal daganatos betegnek váltottam ki 20000 Ft támogatású gyógyszert 2 dobozt. A patikában közölték, hogy csak egy doboz van, elviszem-e. Azt nem mondták, hogy a másikért majd visszajöhetek később. Szúrós szemmel néztem, és visszakértem a receptet. Le akarták nyúlni a második doboz állami támogatását. Nem ügy leadminisztrálniuk, hogy azt is kiadták, közben pedig nem. Ezzel persze nem közvetlenül tőlem akartak lopni, hanem az államtól. De sajnos az állam is én vagyok, tekintve, hogy fizetek adót.
A posztban szereplő patikáról sejtem, hogy melyik, tényleg nyomulósak, de le lehet őket szerelni. Máshol simán megrendelik, csak akkor hagyom ott a receptet, ha kis forgalmú gyógyszerre, vagy kiszerelésre vonatkozik, amely tényleg rájuk rohad, ha nem viszem el.