Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fiat126

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt hét pénteken volt a Suzuki SX4 S-Cross ünnepélyes termelésindítója Esztergomban. Az efféle rendezvényen az újságíró csak másodrangú vendég a politikus után. Minket szűken kordonok mögé tereltek, ahonnan nem volt se ki, se be addig, amíg Orbán Viktor és köre el nem…..
A nyeremény tehát ismert, a részletes leírást lásd a beharangozó posztban. Aki harcba száll a nyereményért, arra komoly feladat vár. Először is meg kell néznie ezt a Mahindra Verito hirdetést. Nem, nem az érdekel, hogy mely román gyártmány rokona a fent említett jármű. Ezt…..
Nem olyan rég (na jó, rég) volt egy remek sajtóbemutató, amivel kicsit felhúztak. A róla szóló cikk végén azonban tettem egy ígéretet. Íme: "Ja, a fordosok adtak egy gömb alakú iPod-hangszórót, meg pár tábla chillis csokit, mert ma mindenki azt hiszi, mennyire baró, ha a…..
 Ha minden igaz, az énekesmadarak már kezdenek csiripelni, így nehezebb lesz visszaaludni, de a nyereményekért megéri. Ismétlésül: mindaz elvihető, ami a képen látható, Angélát kivéve. Vagyis, kézkrém, ajakír, alvómaszk, Bose füles.Hát, ez volt itt az eredeti szöveg, de…..
Jajj,de csúnya! Sör és autók? 2011.07.04 17:26:00
A kettő együtt soha nem ment. A Carlsberg emberei mikor azt a mondatukat alkották, hogy "If Carlsberg made cars.." (Ha a Carlsberg autót épített volna..), gyanítom, nem épp ilyen végeredményre számítottak. A cork77 által küldött Calibra (már megint, igen) egyszerűen…..
Belsőség Hunyadi Hiéna 2011.06.27 16:00:00
Ma éjjel nem hiába ébredsz fel, hajnali három körül. Hogy izgalmasabb legyen, nem árulom el a pontos órát és percet. De ez a kis bizonytalanság megéri. Nem is értem, miért vagyok ennyire jófej. Simán le kellett volna nyúlnom a fődíjat, és senki sem tudna róla. Mindegy, már…..