Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tengelytörő

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elmentünk a hétvégén a kacifántos nevű Kézműves Magyar Ízek Vására rendezvényre a Millenárisra. Szakértője nem, azonban fogyasztója nagyon is vagyok a magyar mezőgazdasági termékeknek, illetve a magyar konyhának.  A rendezvény minőségi, prémium kategóriás magyar…..
tengelytörő Szakértelem 2011.08.06 10:09:29
Már most látszik, hogy mennyire tartós lesz ez a javítás. Gratulálok!..
Szóval az történt, amit vártam. Illetve egy kicsit több, de igazán nem. A melósok nem csak egy pár lapát földet tömörítgettek a kijárt lukakba, hanem le is aszfaltozták a gödröt. Összesen  40 méter hosszan. Pedig az árokrendszer több száz méter hosszú. Ezzel az árok…..
tengelytörő Utászok 2011.07.08 16:36:00
Az elmúlt hetek hidegfrontjai megviselték a nem éppen szilárd burkolatot. Azok a fránya autósok helyenként 10 centi mélyen járták ki az egy hónapja komoly szakmaisággal, lapáttal elegyengetett felületet.Ma reggelre küldték a brigádot. Fél nyolc felé vonultak fel. Fegyverzetük…..
tengelytörő Tűzvédelmileg 2011.07.05 16:28:48
Ugyan nincs annyira szem előtt, mint a budai bicikliút transzformátora, de ez is jól illik a magyar infrastruktúra-fejlesztések közé. A VIII. ker. Gyulai Pál utcában sikerült a tűzcsapot a mellékelt fotón látható módon megépíteni. Az egy dolog, hogy valami hanyag kivitelező ezt…..
Kedden dél körül csalhatatlan jelek utaltak arra, hogy a gödör hamarosan a múlté lesz. Komoly földmunka kezdődött, a hatalmas üreget is betömködték a szakemberek. Semmi kifogásuk nem volt az ellen, hogy készítsek pár fotót, nagyon jó fej módon, kedélyesen tették a dolgukat. A…..
Én egy éve jártam arra autóval, már akkor is csak valaha burkolt útnak lehetett hívni a Herédet Hatvannal összekötő utat.Heréd - Hatvan nagyobb térképen való megjelenítéseAz azóta beletömködött néhány kupac bitumentől sem lett jobb a helyzet. A helyi VOLÁN társaság már az…..
tengelytörő Képek 2011.06.28 11:47:00
Mit érne a blog szaftos poros, törmelékes képek nélkül. az utca egyik fele tulajdonképpen földút lett por és akár öklömnyi kövek nem csak ronda, de balesetveszélyes is..
tengelytörő Inspiráció 2011.06.27 19:57:00
Gondolkoztam már egy ideje azon, hogy mit lehetne kezdeni ezzel a gödörrel. Meg persze az összes többivel, amelyek miatt valószínűleg nem csak én szentségelek autóban, vagy motoron ülve.Végül a blogírás ötletét a gödör16 blog adta. Ezen egy haverom igyekszik dokumentálni egy 16.…..
tengelytörő A kezdet 2011.06.27 19:44:00
Nem tudom, miért kéne megszoknunk, hogy a Palotanegyed útjait minden évben fel kell(?) túrni valamilyen közműépítés miatt. De már egyre rezignáltabban veszik tudomásul a lakók a felújítások miatt bevezetett forgalomkorlátozásokat és a parkolóhelyek hiányát. Idén azonban…..