Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napi Konzultáció

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak, akik szerint épp ideje volt, hogy megrendszabályozzák a médiát, hogy ne mondhassa el mindenki szabadon a véleményét. Mások szerint a vélemény kinyilvánításának szabadsága a demokrácia egyik alappillére, ahol ez megszűnik, ott már demokráciáról sem lehet beszélni. Ön…..
 Történelmi csúcson a svájci frank. És bár a kormány időről időre előáll egy-egy frankhiteleseknek szóló mentőcsomaggal, az elemzők azt állítják, sehogyan sem tudnak jól járni a devizahitelesek. A frank bődületes ereje a legtöbb kísérletet kudarcra kárhoztatja.…..
Napi Konzultáció 2011.07.12 16:37:58
Vannak, akik szerint a népegészségügyi termékadót (chipsadót) azért vezetik be, mert a kormány félti az egészségünket és ezzel ösztönöz minket arra, hogy egészségesebben éljünk. Mások szerint ez is csak egy újabb értelmetlenül, a következmények vizsgálata nélkül a…..
Vannak, akik szerint az egymillió beígért új munkahelyet úgy lehet megteremteni, ha a munkanélkülieket közmunkára kényszerítik. Mások szerint ez egyrészt nem munkahelyteremtés, hanem a kommunista szombatokra emlékeztető modern állami rabszolgatartás, másrészt semmivel sem…..
Vannak, akik szerint a Bevándorlási Hivatal rendkívüli módon csak azért tartott nyitva szombaton, hogy megkímélje a tibetieket attól, hogy munkaidőben kelljen megjelenniük ott, hogy válaszoljanak a rendkívül fontos és sürgős kérdéseikre. Mások azt mondják, hogy ez szánalmas és…..