Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziklakórház

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barbarának nem sikerült bejutnia pénteken a Múzeumok Éjszakáján a Sziklakórházba, hiába utazott emiatt Veszprémből. Bár elvileg hajnali fél 3-ig tartott a heppening, a személyzet 1 órakor elálmosodott és bezárt. UPDATE 16:00 A többi múzeummal szemben, ahol fél 3-ig tartott…..
Sziklakórház 2011.06.27 15:07:20
@penelope garcia:
Kedves Penelope,

1. A Ptk említése nem "fenyegetés", ahogy az sem, hogy "ne lopj" stb.

2. Nézd meg a "Sziklakórház 2011.06.27. 13:27:25" posztot.

3. Ha a Google–n a sziklakórházra keresve előkelő helyen hozza ki ezt a valótlan tartalmú posztot, akkor kár éri a múzeumot, ugye egyetértünk?

Minden jót.
Sziklakórház 2011.06.27 15:23:41
@SALE Kálmán:

Kedves Kálmán,

Sajnos a blogon lévő "közhangulat" viszonylag kevéssé érdekel ahhoz a milliós látogatószámhoz képest, amit a Google kereső produkál az ostoba blogbejegyzéssel. A Homárt üzemeltető Index tagja az MTE (Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének), valamint alkalmazza (elvileg) az etikai szabályzatát. Tudom, hogy ezek nem hangzanak túl izgalmasnak, de ahogy az eredeti posztoló egy "társadalmi norma" alapján kérte számon, miért nem lehet bemenni, úgy talán ez elvárható a tartalomszolgáltatótól is. Különösen, hogy itt írott norma szerepel. "Hangulatodat" megértem, hiszen a net nem szereti a "normákat", de azt hiszem, minket is meg lehet érteni.

Kösz.