Regisztráció Blogot indítok
Adatok
garnilla

9 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mostanra kialakult „korona vírus helyzet”  a magyar lakosság jelentős hányadának – mint tudjuk – komoly nehézséget okoz. A kijárási korlátozás miatt munkahelyek szűnnek meg, ez már most is látható. Persze néhány munkáltató humánusabb megoldáshoz folyamodik, amennyiben megteheti...
garnilla 2020.04.20 19:08:41
@wrestler56: a rezsi költségek minden esetben az ott lakó berlőt terhelik, hiszen ő lakik az ingatlanban, ő használja a közműveket. A bérleti szerződésben erre kötelezettséget vállal, s arra is, hogy nem fizetés esetén azonnali kilakoltatás a következmény. Ezt egy olyan szerződés garantálja,mely közjegyző által lett hitelesitve. Ha ilyen nincsen, nos akkor van baj. Egyébként nincsen. Nem fizet, kilakoltatjak. Erre való a közjegyzői bérleti szerződés.
Az élet az élet. No, és persze vagyok, aki vagyok. Az emberek döntő többségének -földi játszmája során - legalább egyszer szembe kell néznie egy erős krízissel. Azt mondom, legalább egy erős krízissel. Itt most nem arról beszélek, hogy valaki nem úgy beszél velünk, ahogyan azt elvárnánk, arról…..
A Theta Healing  by Viannak Stibal, megismerése előtt fogalmam sem volt arról, hogy nekem vannak hitrendszereim. Gyakorlatilag azt sem tudtam, hogy szó szerint mik ezek, azt meg pláne nem gondoltam volna, hogy ezek a "valamik" bármilyen hatással lehetnek az életemre. Miután nem tudtam a…..
  Üdv, Mindenkinek! - A theta healing világából, a theta teremtő világából, ahol - számomra is csodálatos és döbbenetes módon, valóban nincsenek lehetetlenek...bevallom sosem hittem volna. Hogy jutottam ide? Ki vagyok én egyáltalán? ...no, és persze ki vagyok a sztorim nélkül?  Már rég akartam.…..
  Amikor új lakásba, házba költözünk és jó esetben lehetőségünk van egy hálótér kialakítására is, akkor sokszor felmerül a kérdés, hogy a világítás milyen is legyen? Hangulatosat szeretnénk, vagy inkább arra törekszünk, hogy az alvóterünk – persze nem éjszaka –…..
Csodadoboz Tikkasztó hőség 2015.07.17 09:56:01
Hát, nem is kell mondani, hogy mindenki borzasztó nehezen viseli ezt a forróságot, ami már hetek óta tart, szinte megállás nélkül. Ilyenkor mondjuk – Kovács Kati dalát énekelve -, hogy „Add már Uram az esőt!”….de csak nem akarja.  Hát, igen, aki nyaralni van éppen, annak…..
Miért? Miről beszélek? Mi köze van a szekrénynek a főzéshez, sütéshez? Nos, elmondom, mire gondolok. Ami még egy kis lakásban is van, mégsem kell… Különköltözés alkalmával általában – ha csak nem bérlőtársakkal együtt megyünk – kisebb lakást választunk bérléshez.…..
    Manapság rengeteg fiatal költözik külön szüleitől, lehetőségei azonban korlátozottak. Általában olyan albérletet választanak, ahol alacsony a havi rezsiköltség, elfogadható a bérleti díj. Ezek a lakások ebből adódóan, általában egy szobásak. Így nincsen…..
Csodadoboz Osszuk fel a teret! 2015.07.10 06:50:43
Egy szobából kettőt! Sokunk számára áhított vágy egy több szobás lakás, de jelenleg nincs lehetőségünk nagyobb ingatlanba költözni. Ismerős helyzet, de a jó hír, hogy van megoldás a problémára, mely nem más, mint a térelválasztó. Egy tipikus esetet mutatok most be, mely…..
Csodadoboz Mediterrán relax 2015.07.07 17:51:09
  Elkészítettem nappali szobámat, amely olyan stílust mutat be, mely a szívemhez a legközelebb áll. Sokszor szoktam mondani, hogy az én második hazám biztosan egy mediterrán ország, ha még egyszer élnék, egészen biztosan valahova oda születnék. Sokszor – nyaralások…..