Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laci bácsi

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2009. szeptember 18. - Budapest, Desperados Mélységesen meglep és egyben felháborít, hogy bárkit is rasszista atrocitás érhet egy punk rendezvényen, de nincs mit tenni, itt tartunk. Még most is sík ideg leszek, ha csak eszembe jut, hogyan zárult a péntek estém, pedig kurvára nem így…..
Olvasónk -aki polgárőr- eddig nem igazán hitte el, hogy a blogon olvasható történetek valósak. Szerdán viszont ő is egy történet szereplője lett,  így a saját bőrén is megtapasztalta milyen az, amikor egy ellenőr kikel magából. Történt, hogy egy női utasnak nem volt…..
laci bácsi 2009.08.28 14:59:07
@Harmincas dógozó jómunkássembör: Hell teljesen igazat adok neked!!Én Bkv telepen dolgozok de mint takarito cég csoportvezetöjeként külsös cégnél.Egy pár müvezetövel már összerugtam a port mert igen csak bunko modorban beszélnek velünk.hát ha müvezetök ilyenek mit vártok az ellenöröktöl.egész telepen jo ha van 10 ember aki normális hiába bkvs!!
2009. augusztus. 11. - Budapest, sziget, 0. nap A cím lehetett volna Magyar Dal Napja 2. is, de az "angolszász" csapat helyrerakta a dolgokat. Délután négy fele sikerült annyira összeszednem magam, hogy nekiinduljak, így pont sikerült lecsúsznom a jövő nagyágyúiról, így…..
Hogy mik vannak?! Reklám 2 2009.07.13 20:04:00
          A hegyaljások csudajófejek voltak és elfogadták a sajtójegy akkreditációmat. Ezen felbuzdulva a Szigetre is jelentkeztem, és a lap végére még egy Miki Egér pecsétet is odabiggyesztettem, hogy minden telejesen szakszerű legyen. Ezt ni:…..
2009. július 6. 7. - Pécs, Rockmaraton Nem tanultam a szombatból. Újabb olajpróba még nagyobb kudarc, viszont 5 óra alatt leértünk Pécsre úgy, hogy szinte minden fánál meg kellett állni hugyozni a kompánia miatt, de legalább rendben figyelhettem az autó hozzáállását az utazás…..
laci bácsi 2009.07.11 12:41:38
@Madafaka: Hát én ezt nem értem mert láthatoan fogyott az olaj az ut alatt de ha nem akkor jo!!Máskor is mehetünk valahova.