Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaboca11

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól van, bevállalom, hogy s..get csinálok a számból, de mégiscsak az EURHUF-on kereskedem már megint. Igazából zavart az öntudatlan állapotomban kivett megbízás, így újabb vételi pontot kerestem. És aki keres, az talál :-) az már más kérdés, hogy mit... A két utóbbi…..
kaboca11 2012.10.02 15:20:31
@neomodel: Csak olyan brókernél kötödhet meg mindkettö, ahol lehet hedgelni. Ahol nem ott a másik mint érvénytelen törlödik aktivizálódás helyett.
Az eur/huf nem skalpolásra való instrumentum...
Foteltraderzzzz Ideje váltani... 2012.09.10 13:35:19
Kedves EURHUF! Azt hiszem eljött az idő, hogy kicsit pihentessük a kapcsolatunkat. Nem végleges szakítást szeretnék, csak egy kis szünetet, mert lassan komoly idegrendszeri károkat szenvedek miattad. Tudom, nem tehetsz a dologról, hiszen mások baromsága az oka követhetetlen…..
kaboca11 2012.09.12 19:19:47
@zolee75: Miért nem 275-ön vettél? Gondolom ott szoktál shortolni...
Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke ma délután 14.30-kor sajtótájékoztatót tart, és ismerteti a jegybank válságkezelő és gazdaságélénkítő intézkedéseit. A piaci pletykák szerint az EKB ma délután nyilvánvalóvá teszi, hogy elkötelezett az olasz és spanyol…..
Sziasztok Traderek, Tóninéni kommentje arra sarkalt, hogy néhány gondolatot megosszak veletek. Ha hasznosnak találod írásomat, akkor Tóninéninek köszönd az inspirációt, valamint egy jó magyar sört küldj neki!....:-) Az árfolyam grafikon idősíktól függetlenül három…..
Úgy tűnik, a grafikonok azért mégiscsak jó gyerekek, és betartják a szabályokat. Az arany nagyon szépen visszapattant, én meg talán túl lelkesen húzogattam felfele a stopszintet, így végül kistoppolódtam, de azért nem bánkódom. Persze, mindig lehetne több a profit, de ez nekem…..
kaboca11 2012.08.22 12:16:31
@fxpanther: Akkor most bánod már, ugye?