Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PoetaDoctus

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszik még valaki Goró Oszkárra? A Fidelitas alelnöke 2006-ban a tévészékház előtt megdobálta a rendőröket, üvöltözött, bíztatta a társait, akik felgyújtottak és megrongáltak 21 gépkocsit és két motorkerékpárt. A székházat megtámadták a szélsőjobbos zavargók, akik behatoltak az épületbe,…..
PoetaDoctus 2016.11.30 17:47:17
@Szegedi Attila2: Akkor ezek szerint az autók maguktól gyulladtak ki 2006-ban, lehet dobálni a rendőröket kövekkel, szét lehet törni a TV-székházat. Simán támogatható az is, hogy 4 évre ítélünk egy olyan embert, aki MARADANDÓ károsodással végződő testi sértést okoz.
Ma visszatérünk Finnországba, talán emlékeztek még Zsizsi előző posztjára (nem volt olyan régen...). Ma kicsit bepillantunk a mindennapokba, a közlekedésbe, a papírok beszerzésébe és kiderül, hogy északon mindenki sokkal egyenlőbb (vagy annak akar látszani), mint…..
Tisztelt MÁV-figyelő! 1991. V-hó óta vezették be az Intercity forgalmat, először Budapest-Keleti-Miskolc-Tiszai pu. között, majd a későbbiekben a többi fő, nagyobb forgalmú vonalakon is. Kérdésem: a 80-as vonalon közlekedő, valamint a kör Intercity-knek nem-e lenne a MÁV…..
Volt már alkalmam elképedni olyasmin, amire Tibor hozott fel két példát is. Az én esetemben az idióta hülyegyerek szépen ki is kerülte a félsorompókat a kispesti Derkovits Gyula utcát keresztező vasúti átjáróban, ami egyébként is tipikus abszolút beláthatatlan fajta. Vajon…..
Minden, ami sör Dva málo pivo! 2010.02.13 18:56:00
Néhány kelet-európai sörfőzdét a világ legjobbjai között tartanak számon, a szocializmus évei alatt azonban ezen országok söriparába kevés tőke áramlott be, így sok közülük tönkrement. A hidegháború után a megmaradt sörfőzdék nagy részét a multik gyorsan…..
Kontár Komlókutató Lech Premium 2006.10.26 18:10:00
lengyel világos sör A KK rendkívül súlyos deficittel kell szembesüljön, amikor hónapok el­teltével veszi a fáradságot, hogy frissítse magát, különösen annak fényé­ben, hogy egy újfent ajándékként kézbesített lengyel söripari termékről kellett volna szót ejtenie, már…..