Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vivianna

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A súlyosan-halmozottan fogyatékos gyerekek elemi oktatási jogait sodorja veszélybe Lázár János múlt héten benyújtott törvénymódosítási javaslata (pdf). A Fidesz frakcióvezetője eltörölné a minimális óraszámokra vonatkozó előírást megfosztva a leginkább rászorulókat a pedagógiai, gyógypedagógiai…..
  „Mindannyian egy égbolt alatt élünk, de korántsem azonos a horizontunk” (Konrad Adenauer)   „Felelősségünk nem ér véget országaink határainál.” „Senki ne vegyen biztosra újabb ötven év békét Európában. Ha az euró megbukik, Európa…..
Az IMF elnöke, a német kancellár és a francia elnökForrás: telegraph.co.uk (AP/Getty Images)KOMMENTÁRA Frankfurt-csoport fog határozni Európa jövőjéről – akár tetszik ez a választópolgároknak, akár nem.     Legalábbis ez a meggyőződésük azoknak,…..
Vivianna 2011.11.14 09:18:01
Vivianna 2011.11.14 09:39:25
@nemsirunk:

Igazad van.

Az elmaradott, büdös, sárban dagonyázó, moslékzabáló, múltba révedő, civilizálatlan magyar nép örülhet, hogy a fényességes nyugat kiveri belőle a vadállatot!

Ha az Európai Unió értékeit, eredményeit, elveit kivonnánk Magyarországból, akkor nem maradna más, csak a bőgatya és a fütyülős barack.

Most megyek, és felveszem az "I Love EU" bugyimat!
Nem számolok azzal első gondolataimban, hogy Orbán Viktor 2014 előtt megbukik. Bár ahogy Európa döntött Papandreu és Berlusconi sorsáról, dönthet Orbánéról is. Jelenleg azonban még erős a parlamenti kétharmad és túlságosan megosztott az ellenzék. Már csak azért sem…..
Igaztalan játékba kezdett az MSZP. Eddig arra panaszkodtak, hogy az egyik, általuk bejegyzett platform, a Demokratikus Koalíció miatt nem tudnak eléggé a Fidesz gaztetteire összpontosítani, erre most is Gyurcsányékkal foglalkoznak. Az utóbbi napokban azzal próbálkoznak, hogy…..
Vivianna 2011.11.03 09:20:08
Vivianna 2011.11.03 09:35:05
@Beke81: Én nem zsidóztam.
Egyébként szoktam nézni Gréczy Zsozsót az ATV Fórum című műsorában. Mostanában ez különösen mulatságos, mert a sok gyurcsány-nyugger nála panaszkodik és élő adásban korholja az ATV vezetőségét azért, mert kirúgták Dési Janit és levették a műsorról a Demokratákat a gyurcsánytalanítás miatt. Meglehetősen kínos helyzet, szegény Zsolt ilyenkor mindig teljen elpirul, én pedig kéjes mosollyal az arcomon élvezem a műsort
  "Orbán Viktor már 2006-ban megmondta, hogy komoly bajok lehetnek a devizahitelezés hazai elburjánzásából, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy ezért az emberek a hibásak és nem a kormány. " hát hogyne, az emberek, nem a kormány, nem az ávós simor, nem a bankok…..
Megfelelő dramaturgiai pillanatot választott tegnap Vona Gábor az Országgyűlésben ahhoz, hogy pártja EU-ellenes retorikáján a hangerőt komolyan felcsavarja. Az EU mint politikai vállalkozás nincs jó bőrben. A vasárnapi csúccsal végződő tárgyalási sorozat ráadásul első körben…..
„Köszönöm, hogy ennyien eljöttek” – kezdte beszédét Dénes Balázs, a TASZ elnöke a Nem tetszik a rendszer tüntetésen. A hűvös, szürke idő ellenére az Erzsébet hídtól az Astoriáig állt a tömeg. Dénes Balázs arról beszélt, hogy miért nem tetszik neki a rendszer: „a félelem, a fenyegetés, az izomból…..
Varánusz Pá, kis gazdaság, pá! 2011.10.05 14:45:15
Az unortodox gazdaságpolitika lassan a vánszorgást is befejezve lerogyott a földre, és az utolsókat rúgkapálva várja, hogy megadja neki valaki a kegyelemdöfést. Érdekes, hogy pártunk és kormányunk ezt is milyen hallatlan optimizmussal igyekszik nem észrevenni. Kedves Vezetőnk…..
Vivianna 2011.10.05 19:40:56
@Sohse volt ilyen jau:

Rogán szláv, Rákay pedig sváb-magyar keverék. Én egy szóval sem állítottam, hogy Fideszes vagyok.
Vivianna 2011.10.05 19:46:57
@Boli:
Az én családomat (Wyttenbach) pedig a te komcsi fajtád telepítette ki Magyarországról.
Vivianna 2011.10.05 20:39:08
@karacsi_maci:
Bedével kapcsolatban természetesen csak vicceltem.
Lovasberényben, indult a party, A parasztnak holnap, ki fog enni adni? A színpadon, három majom. Hülyének néznek minket, azt gondolom. Csak a spórolás meg az országmentés! - mondta Orbán és Beszélő Jobbja Lovasberényben alig egy hónapja. Kedves Vezetőnk a wikileaks iratokra…..
Vivianna 2011.10.03 14:42:50
@Pista bá:

Undorodom a zsidóktól.

Minden reggel, miközben a legkülönfélébb tömegközlekedési eszközöket igénybe véve utazom az egyetemre, elég időm jut arra, hogy alaposan tanulmányozzam az utasokat. Rengeteg zsidó van Pesten. Undorodom tőlük. Undorodom a lapátfülű, karvalyorrú, a táskás szemű zsidóktól.
Vivianna 2011.10.03 15:03:04
@EMU:

Te zsidó!
Ez itt az én országom! Egy vidéki disznósgazda munkája és élete összehasonlíthatatlanul többet ér a Te élősködő létformádhoz képest. Utálom az ilyen belterjes belpesti biboldókat.
Takaródj!
Vivianna 2011.10.03 15:18:20
@tomwar:

Inkább legyek szegény parasztlány, mint egy zsidó felesége.
 Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ügyészségi meghallgatására mintegy ezer szimpatizáns gyűlt össze, akik "Veled vagyunk, Feri!" kiáltással fogadták az ellenzéki politikust. A forradalmi baloldal öregjei készek meghalni Gyurcsányért. ..
Ez a felvétel is ékesen bizonyítja, hogy jobban jársz, ha a Fidesz tetteit nézed és nem azt amit mondanak... mert bizony a miniszterelnök úr -úgy mond- mást mond, mint amik a szándékai. 2005-ben az első Gyurcsány-Orbán vitán igazította helyre Orbán Viktor Gyurcsány Ferencet, hogy…..
Ha a pártpolitikai térre tekintünk, könnyű belátni, hogy az elmúlt időszakban a Fidesz számára a legjobb dolgok az ellenzéki oldalon történtek. A sajátos aduászként mindenre magyarázatként szolgáló volt miniszterelnök nem tűnt el, ellenkezőleg, folyamatosan témát…..
  Ott, ahol a Rajna kiömlik a Bodeni-tóból, megállni látszik az idő. A tóból folyóvá változó víz két partján svájci és német szőlőhegyek állnak őrt és néznek egymással farkasszemet. Mások már nem, hiszen itt is megszűnt a határ. A határ, ami lassan 350 éve teljes…..
Oscar Wilde utolsó szavai feljegyzések szerint állítólag ezek voltak (persze nem feltétlenül kell elhinni, hogy tényleg így, tényleg akkor, tényleg ott, és tényleg utolsó): "A tapétám és én halálpárbajt vívunk. Valamelyikünknek mennie kell." Mint tudjuk,…..
Vivianna 2011.07.24 19:56:17
A Welt am Sonntag, konzervatív német vasárnapi lap nemcsak a közmédiában végbement tiszogatásokról írt elítélő cikket, hanem az Európai Parlament zöld frakciójának vezetőjével Daniel Cohn-Bendittel is közölt interjút az Orbán-kérdésről. Cohn-Bendit nincs jó véleménnyel a…..
Akkor szeretem a politikusokat igazán, ha az álszent cukormáz leolvad róluk a nyári hőségben, és a lábuknál összegyűlt ragacsos dagonyában tapicskolnak önfeledten. Külön öröm, ha olyan ügyben teszik ezt, amiről nemrég még konzultáltak is velünk. Nemzetileg, ja.Az Orbán…..
Vivianna 2011.07.15 10:23:38
@Secnir:

hát kisfiú...

Őszintén örülök annak, hogy megfeszített figyelemmel kíséred a blog.hu-s tevékenységem rövid, de érdekfeszítő történetét.

A zaklatott lelkiállapotot tükröző hozzászólásod alapján azt a megállapítást tettem, hogy nem kapsz elég puncit otthon, és az emiatt felgyülemlett feszültséget vezeted le az Orbán-ellenes kirohanásaidban.