Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benyopapa

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sándor Zsuzsa: Jogászszemmel: Ég az arcom „Ég az arcom, mert az igazságszolgáltatás érezhetően a politika befolyása alá került.” Bárándy Péter ügyvéd még az első Orbán-kormány idején mondta elhíresült szavait. De ki emlékszik ma már a Schlecht Csaba-ügyre, a 88 millió forintos adótartozással…..
A FIDESZ-KDNP jelöltek egy része nem tudja saját hivatalos nevét. Így pártjuknak nem sikerült az országos pártlistájukon szereplő képviselő jelöltek nevét hibátlanul bejelenteniük, de azért a Nemzeti Választási Bizottság nyilvántartásba vette a listát. Szigorú volt…..
Örömmel jelentjük, hogy szeptemberi a Pinokkió-díjra nem kell a hónap végéig várni, már most kiosztjuk! Giró-Szász András pár hónapja már megkapta kitüntető elismerésünket teljesítményéért: akkor a kormány két éves munkájának kudarcait védte a hvg.hu újságírójának…..
benyopapa 2012.09.17 20:20:25
@doggfather: Te pontosan melyik írásaira gondolsz, miszerint jó szakember volt??? A száját tele tömték pénzzel, és ennyi! Politológusként valóban nem ez volt a véleménye!De itt a pénz beszél, zsidó cigány ugat!