Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goodwillka

25 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Avagy mivel pótoljuk a szerelem hagyta űrt, rossztanácsok/ 1 (ne olvassatok gl*mourt és c*smo-t) ..
 Sztori: egy srác a lakótelepen felírta tejszín- vagy borotvahabbal a járdára hogy szeretlek. A házinéni lecsapatta slaggal, az emberek belejárkáltak, a hideg viszont belemarta a betonba, és így két hét után is jól olvashatóan látszik. Persze garázdálkodott, ha törvényileg…..
Maslow piramis másképp. Ki tudja lesz e holnap mit enni, kit szeretni. Ki tudja felköti e magát elkeseredettségében a legjobb barátunk, vagy megelégszik a villamos elé ugrással. Ki tudja, hogy következő félévtől fél millió lesz e a suli, amibe anyu-apu belerokkan minimum anyagilag…..
A legtöbb kapcsolat légyen az szerelmen, vérköteléken, szereteten, ezek kombinációján vagy bármi máson alapuló legtöbbször nem kiegyenlített. Valaki mindig többet ad, jobban szeret és a másik nyilván kevésbé. Persze lehet ezt szépíteni, például Coelho szerintem még a szart…..
Mindenkibe szerelmes K. day 2012.10.16 21:00:50
 Csak a véletlen szól hozzánk. ..
                                           Expectation & Reality                                                 (Kundera vs. Poe)   ..
  Lili barátnőm mesélte, hogy egyik közös ismerősünk, Kata válik a férjétől. Nem nagy ügy. Együtt vannak 15 éve, fiatalon ismerkedtek meg, a vidéki nagyvárosban ahol mindketten éltek. Első kapcsolat, gimis szerelem, pillangók, fogszabályzó-koccanás. Végigküzdötték…..
A világ évszázadok óta értetlenül áll a magyar csoda előtt. A sztori még 896-ban kezdődött, amikor ős apáink , Európa akkori legnagyobb arcai, a Dunát meglátva megálltak szomjukat oltani, és ha már itt voltak le is telepedtek és úgy döntöttek, itt küzdenek majd honért a…..
Provanszi fűszeres tésztatejszínes raguval  Alma lányom még csak 1 éves lesz, de az ízlése már olyan kifinomult mint egy michelin-csillagos séfnek. Az ifjú Nigella Lawson elvárásainak nehéz megfelelni, ugyanis alig eszik meg valamit... Ha esetleg találok olyan ételt amit…..
Tűsarok és Tipegő Második baba 2011.09.03 10:58:00
 Mikor szülessen amásodik baba? Ha már van egy picikéd, először biztos akkor jut eszedbe egy tesó ötlete, amikor a rokonok és a barátok elkezdik kérdezgetni, hogy "éééés mikor jön a következő?" :) Barátok esetében a huszadik ilyen kérdés után én…..
 Avagy mire jó az otthontöltött idő? Nyilván azon kívül, hogy a bébit nevelgetjük :) Mert akármilyen aktív egy gyerkőc, azért vannak üres járatok, amit jó úgy eltölteni, hogy az ember valami inspirálót, vagy hasznosat (értsd: jövőbe befektetés)…..
Hogyan ne hízz el terhességés szoptatás alatt? Egyből Rubint Réka jutott eszedbe, igaz? Ha nem is kedveled, ne kapj frászt! :) A kulcsszó az önuralom. Lebegjen a szemed előtt egy olyan fiatal anyuka képe, akiről a szoptatás hónapjaiban leolvadnak a kilók, s gyermeke 1 éves…..
 Anyagiakról őszintén Sokba ;-). A kiadások a következőkből állnak össze:Babakelengye (minden apró cseprőség kisruháktól a cumisüvegig, a mellszívón keresztül, ami kell egy kicsinek). A babakelengye listám megtalálod egy előző…..
Tűsarok és Tipegő Ősanya frász 2011.08.04 15:15:00
 Magát a definíciót az általam imádott modorosblogra bízom. Kicsit sarkít, és mivel férfi írta a cikket, ezért nyilván nem minden komolyan vevendő, de az életérzés miatt mindenképp ajánlom a poszt elolvasását!Ha ezen túl vagyunk, jöhet a napi szubjektív. Az ősanyák…..
Lehet- e magányos az anya ,mialatt gyermeketekintetében olvad a szíve?   Életünknek sok fontos pillanata van, ezek közül minden bizonnyal a legjelentősebb, amikor megtudjuk: kisbabánk lesz.A hormonok támadásának, és a ránk telepedő felelősség súlyának…..
Milyen lesz a szex kismamaként? A legfontosabb kérdés, hogy lehet-e és meddig lehet kismamaként szexelni? :) :D A válasz gondolom megnyugtató lesz: ha zárt a méhszáj, nincsenek erős görcseid és a magzatvíz nem folyik el, nem szivárog, akkor végig. Babavárás alatt a szex…..
Mindenhol azt hallani, hogy a gyerekágyba kókuszmatrac kell, mert hogy az milyen jó... Én nem vagyok az a könnyen csőbehúzható vásárló, amit nem értek azt megkérdezem attól aki ért hozzá.Így jutottam el a Brendonból egy matracszaküzletbe, a Matrackuckóba, ahol megkérdeztem hogy…..
Mit lehet venni egy újszülöttnek? Ez kevésbé bonyolult kérdés, mint az, hogy mit lehet venni az anyukának. Alapvetően azt tanácsolom, hogy kérdezd meg az anyukát, hogy mit vegyél, az  a legegyszerűbb. De ha nem szeretnéd, akkor itt egy kis lista hogy mégis, hogy érdemes…..
Mit vehetünk most szültbarátnőnknek, nővérünknek,ismerősünknekajándékba? Sokan kérdezték tőlem, hogy minek örül egy kismama szülés után. Mert ugye az evidens hogy a családtagok és a barátok a kis jövevényt megajándékozzák, de mi a helyzet az anyukával?  Nincsen…..
Babakelengye lista Mihelyst megtudod, hogy babát vársz, az első gondolataid között biztos az szerepel, hogy mi mindent kell venni a kis jövevénynek (akinek talán már megvan az első beceneve is :-)) és persze magadnak is :D... Így álljon itt tájékoztató jelleggel az én…..
Az Orvosválasztási stratégiaHa pozitív lett a terhességi teszt, akkor a következő utadnak a nőgyógyászodhoz kell vezetnie.De mi van ha nincs orvosod? Vagy mi van akkor ha akihez jársz mondjuk évenkénti szűrésre, azt nem szívesen választanád szülésznek?  Ezeket a…..
Fiatal kismamáknak gyakran szegezik a kérdést, hogy"De miért szülsz ilyen fiatalon?" A kérdés izgalmas, így hát lássuk az én legerősebb érveimet:Hogy miért érdemes fiatalon szülni? Mert a tested ilyenkor alkalmasabb rá a leginkább. (Nem véletlen az, hogy 35…..
Úgy gondolod, hogy nem illdomos kismama-blogban  erről írni? Nem értünk egyet. Sok esetben teljesen érthető lehet ilyen szerek használata (még gyermekkel rendelkező anyukák számára is). Például egy hosszú távú kapcsolatban is simán megeshet olyan, hogy elszakad az óvszer,…..