Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VTN

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor szerint az emberek "meg vannak győzve" arról, hogy le kell mondaniuk egy havi fizetésükről, illetve nyugdíjukról az egyensúly érdekében. Íme: Orbán Viktor: What we doing in Hungary and what we try to convince the people, please be involved and support that,…..
VTN 2011.06.26 12:47:01
Hát igen.. Jellemző... A másik érdekes dolog, hogy akárki más lenne az ország élén, nem lenne jobb a helyzet.. Más hülyeséget csinált volna (vagy ki tudja, lehet, hogy ugyanezt), és akkor őt szidnánk. Nem védek én ezzel senkit, félreértés ne essék, ezzel csak azt akarom mondani, hogy igen.... Orbán egy ilyen hazug disznó, aki meglopja az országot, meglopja a népet, azaz minket, és így természetes, hogy nem bízik meg benne a nép, hogy nem bízunk meg benne! Márpedig olyan vezetőhöz, akiben nem bízok meg, nem ülök be mellé egy autóba (= országba)!
Nem mellesleg hol vannak olyan emberek a mai parlamentben, mint régen? A NAGY emberek hová tűntek? Széchényi, Kossuth, Kazinczy, stb. stb. stb. Csak hogy Széchényit említsem, odaadta akkoriban a telkeit meg a pénzét az országnak! Most meg Orbán a néptől akarja elvenni azt, ami nincs is?... Na ne már.. Mondjuk Orbán is csak egy bohóc, akit a színfalak mögül rángatnak, ő csak az arcát és hangját adja hozzá, úgyhogy én az egész pártot szidom, ha valakit szidni kell!!
Utoljára meg annyit, hogy én mindig úgy voltam vele, hogy amit leírunk, annak van a legkisebb súlya... Amit szóban kimondunk, annak már nagyobb súlya van, de a tetteknek van a legnagyobb súlya! És akármit mondhat akárki: a tetteink beszélnek helyettünk! És a tetteink őszinték! És ha a tetteink és szavaink tartalmilag különböznek, azt nevezik hazugságnak, de én a tetteket nézem, és ha hazudik most speciel Orbán, ha nem, tettei alapján rosszakarómnak tekintem!