Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocsak

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma egy egészen más véleményt is meghallgattam egy egyetemi professzortól, és lehet benne igazság, bár tartalmilag lesokkolt: "Sok rettenetes doktorit láttam már, ráadásul phd fokozaton, képzeljenek el 150 oldalt, amiben egyetlen értelmes magyar mondatot nem találni!"…..
Kovács Zoltán kommunikációért felelős államtitkárnak igaza van: "Az ellenzék és holdudvara "gyűlölködő csetepatét kíván csinálni" a március 15-i nemzeti ünnepből...olyan messziről jött embereket utaztat be szervezetten, akik talán életükben először jönnek…..
   Szerzőpárosunk viszonylagos tömörséggel összefoglalta, hogy Gyöngyöspatának miért lett jobbikos polgármestere: mert mindenkinek tele van az izéje, nagyjából mindennel. Erről kár is lenne vitát nyitni, az azonban megér néhány kósza leütést, hogy hogyan is reagált…..
kocsak 2011.07.21 11:03:10
@kovi1970: befolyással üzérkedés?

Btk.256. §
a) gazdálkodó szervezet vagy társadalmi szervezet dolgozójával, illetve tagjával kapcsolatban követi el, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel.

2 év jár neki ahogy látom
kocsak 2011.07.21 11:19:24
@tarackos: valahol el kell kezdeni a rendrakást.
Azt hiszem senki nem lepődik meg már azon, hogy ha előkerül egy olyan Orbán riport, mely a 2010-es választások előtt készült és szöges ellentétéről beszél Orbán ellenzékben, mint amit most kormányzati pozícióban tesznek.Orbán Viktor üzenete az MTV-seknek2009. novemberében…..
kocsak 2011.07.08 11:17:43
@BPBP: mit vársz egy diktatúrában? K
kocsak 2011.07.08 11:20:24
@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Ok, teszem azt lesz egy kis mini '56, lámpavas miegymás. Utána mi lesz? Nincs kormányképes, tisztességes, erő a láthatáron sem. Kár, hogy meghalt Habsburg Ottó, ő jó lett volna királyunknak.
Egy jellem volt.
Visszatértem a külföldi száműzetésemből, úgyhogy lassan én is visszazökkenek a régi kerékvágásba, megint fogjátok időről időre a nevemet látni a posztok címe alatt, amennyire engedi az időm. De itt most nem is az én nevem a lényeg, hanem ezúttal Tibi, aki leosztott egy…..
És nem győztünk. Míg tavaly ilyenkor a Fidesz az IMF ellen vívta gazdasági szabadságharcunkat, függetlenségünkért, ma a Fidesz gazdasági megállapodást kötött Kínával. 1 milliárd eurós hitelkerettel, és 2015-re 20 milliárd dollárra növelt kétoldalú gazdasági kapcsolattal.…..