Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Edison-R

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten mindenki nagy megelégedésére kiderült, hogy Bruce Willis és Arnold Schwarzenegger leszerződött a The Expendables folytatására. Több név is felmerült rajtuk kívül a folytatással kapcsolatban, szép sorban jönnek a megerősítések. Jean-Claude Van Damme neve már elég…..
Edison-R 2011.09.14 16:03:30
@Vészmadár:

Expendables paródiának tökéletes lenne :D
Dudikoff, Lamas, Don dragon Wilson, David Bradley, Olivier Gruner és a többiek :D
Elvileg Justin Lin fogja rendezni a Terminátor ötödik felvonását, de arra még várni kell pár évet, mire megvalósul a film. Lin először a Halálos iramban 6-hoz fog hozzálátni és mivel kissé elfoglalt kihúzatta magát a Die Hard 5 szóba jöhető rendezők listájáról. Ezen felül…..
A Paranormal Activity-ből annyi részt tudnak csinálni, amennyi jól esik. Nem kerül sokba, gyakorlatilag a marketing többe kerül, mint az elkészítése. A közönség zabálta az első felvonást, a második is szépen termelt, így érthető, hogy itt a harmadik és ne csodálkozzunk, ha…..
Edison-R 2011.08.04 16:13:46
@Tipca: Hát én a 3. rész kapcsán arra számítottam hogy a tinicsaj elkezdi kerestetni az öccsét. :) Talán a 4.-ben az lesz.
Az eltelt pár nap néhány híre röviden, előzetesekm, videók- Ben Foster játsszha John Gotti Jr.-t a Gotti filmben. - Laurence Fishburne lesz Perry White a Supermanben. - Russell Brandnek ajánlották fel a Lamb of God főszerepét, rendező Diablo Cody. - Zack Snyder fogja rendezni a Last…..
Gonzalo López-Gallego Holdon játszódó horrorjának a bemutatóján néhányszor már változtattak, most éppen úgy fest, hogy szeptember 2-án érkezik a mozikba (Amerikában). A produkció a mostanában oly divatos found footage, ál-dokumentumfilm stílusát-műfaját lovagolja meg. Az…..
Edison-R 2011.06.25 20:13:03
@COLT: Naja... Még az Oren Peli-féle Area51-re várok. De arról nincs semmi hír.