Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hana_Mizumi

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki unta a focit meg az esküvőket, az kap japánokat - bár ÁSÉS barátaink már megemlékeztek róluk a maguk sajátságos stílusukban, hogy tartsák meg jó szokásukat. Köszönet jár tomcseenak (modoros becenév?), aki szerintem sokakhoz hasonlóan egy önismereti tréning keretében adta…..
Hana_Mizumi 2011.06.25 15:44:46
csodálatos és értékes szöveget fogalmaztál meg. ennek komoly irodalmi értéke van, de komolyan!!!
Honnan tudod hogy ártalmas lenne ez a ahogy te nevezted: "japánbuziság"... csak azért érzed ártalmasnak, mert nem a hülye techno, meg house zenéket hallgatják hanem valami másat...teljesen különbözőt?! Nem akarok felháborodni, meg semmi, csak egyszerűen nem értem, hogy miért kell folyton a japánokat leminősíteni... ez számomra annyira szánalmas viselkedés... emberhez nem méltó... tudod vannak nagyon pocsék és nagyon igényes animék... és vannak nagyon undorító és piszokjó Jrock bandák... és ha egy kicsit is más szemmel néznéd az egész japánságot rájönnél, hogy áhh minek is szóljak bele. Az ő kultúrájuk, az ő világuk...és ha valakit érdekel ez a kultúra és meg akarja ismerni akkor csak tessék!!!
amugymeg... a japán nyelv nagyon nehéz... és én fejet hajtok az előtt aki bevállalja e nyelv tanulását... gondolj csak bele... annyi írásjelet megtanulni milyen kemény munka már?! de nem... ugyan.. fikázzuk csak azokat, akik japánt tanulnak mert miért ne? megteheted nem? leírhatod nem? hajrá... van aki ezt élvezi és van aki csak szimplán szánalmasnak tartja... de én kicsit furcsállom, hogy ennyire sok mindent tudsz erről az egészről... :/ éérdekes... de szerintem ez a hangnem enyhén sértő. te hol olvasol a magyarokról ilyen szép írást ami japánoktól származik??? sehol. ^.^
mégegyszer... nem felháborodás, puszta vélemény-nyilvánítás... rád bízom, hogyan kezeled ;)