Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pinkyo

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Korábban már esett szó a Zepter International nemzetközi nagyvállalatról, most ismét velük foglalkozunk. Olvasónk mesél élményeiről és arról, miért nem lesz soha Zepter ügynök. így olvasva a blogot, én is tennék egy rövid észrevételt! Nos valóban, én is…..
pinkyo 2012.11.20 18:19:34
Kedves cikk-író!!

Rengeteg helyen írták már, hogy a Zepter ilyen szar meg olyan szar. De egyik helyen se dolgoztak hozmosabb ideig a Zepternél. Én egy dolgot mondanék. Ha annyira szar a Zepter, és csak a jutalékra lehet számítani, persze a ti elmondásotok szerint az marha kevés,...hogy lehet, hogy rengetek ember havi 200e ft- felett keres, sőt van aki havi 1 millió ft-ot. Persze most gazdasági válság van, így minden cégnél jóformán visszaesett a kereseti arány, de akkor is! Csak a jutalék...sok olyan embert ismerek személyesern, aki a nullárol kezdte. Az első 3 hónapban ali-alig volt pénz, aztán hónapról-hónapra ahogy tanult ( mert midnenhez idő kell) egye öbbet keresetzt, majd elérte, hogy egy év múlva havi 700 ezer forint volt a keresete. Szerintem midnent csak akarni kell! Ti, és a többi otthon üő, nyafogós ember, aki csak szidni tudja a Zepter és a menedzsereket, nem tesztek semmit az érdekében, hogy jussatok bármerre is az életben. Mind arra vártok és inkább azt választjátok, hogy legyen egy munkátok, havi fix fizetéssel. DE! De, a Zepter lehetőséget nyújt, hogy kitörj ebből a keretből és annyit keress amennyiről csak álmodni mertél eddig. Persze az emberek többségének a kényelmes munka fekszik. Nem csinál semmit csak egész nap ül. Bemegyx 8ra ijön 8 kor és megvan a havi fix pénz, perze a Zepternél már olgozni kellm mert különben nincs pénz. És ez nem tetzszik az embereknek.

A másik meg, hogy serintem a Bioptrn lámpa nagyon sokat tud segíteni az egészségi állapoton. NEm kamu. Magamon, a nagyszüleimen, apukámon és még temérdek ismerösőn tapasztaltam. De ha nem hioszed probáld ki.

Például ismerek egy nénit, aki kivolt írva amputációra. Eljött a Zepterhez és 3 hónap múlva elkezdett javulni a lába és fél év múlva az orvos az mondta, hogy nem kell levágni a lábát.

Ha luta vagy és em tudsz dolgozni, nem akarsz dolgozni...csak várod h a pénzeszsákkal teli madárka berepüljön a szádba inkább ne itt oszd az észt. És ha nem hiszel a Bioptron lámpában akkor probáld ki, de tapasztalat nékül ne osdz az észt.

és még valami. Csak egy kérdés...

Neked nem dollár jelek csillognak a szemedben, mint ahogy az sszes többi földi társunknak? Úyanis manapság pénz nékül semmire se mész.