Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Omlás anyád

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevesebbet fizethetünk autóvásárláskor, de a fenntartás drágább lesz. Mai cikkünk blogposztja...
Omlás anyád 2012.01.02 09:19:36
@pagab: Köszi, valóban az új számokat használja. Nagy marhák, hogy nem az első forgalombahelyezés dátumát kérdezik, hanem az azóta eltelt hónapok számát. Ha nehézkesen is, de legalább működik.
A Belvárosban lehet, hogy hasít a Telenor Hipernetje, de Csepelen még a 3G sem működik, ahogy naiv ügyfelet az ügyfélszolgálat tájékoztatta. Ennek ellenére rábeszélték, hogy váltson Hipernetre, az majd milyen jó lesz. Egyszer biztosan.Ismét egy panaszt hallhattok a Telenor…..
Omlás anyád 2011.11.11 21:19:41
@Kix: Nincs kábel az utcánkban, a Matáv nem tud egy sima ADSL kapcsolatot sem biztosítani... Csak mobilnet van.
Omlás anyád 2011.11.12 08:23:13
TComment Nem kell mindig Csubakka 2011.11.01 07:57:00
Világautónak szánják, a nevét is úgy találták ki, hogy mindenhol jól hangozzon. A legjobban persze az Endor bolygón cseng. ..
autózz! Rendőrök a tilosban? 2011.10.25 07:47:00
Korábban már szerepelt olyan bejegyzés, amiben leállósávon forgalomban szemben álló rendőrautó szerepelt, miközben fényképeket készített. Ezúttal egy ilyet fotózott le nekünk Attesz. A kép alapján úgy néz ki, hogy itt jóval szélesebb a leállósáv, ezért akár Y-ban is…..
És úgy tűnik limitálva van a megengedett sorok száma ezért kénytelen voltam kettészedni a bejegyzést.Ennyi mellébeszélés után ideje kibökni a dolgot. Kicsit olyan ez mint a szakítás. Már régóta tudod, hogy nem jó ez így, de mégsem mered bevallani. Aztán mikor eljön az a pont,…..
Eljött Mr. Olimpiánál való lakásom fénypontja, ma több havi várakozás után végre be tudott vinni az építési területre. Nem volt egyszerű a sorsom mert szerinte 4 óra alvás mindenre elegendő, viszont ha már nincs egyedül szeret beszélgetni. Részemről ha nincs meg ennek a…..
Megint hajnali kelés, megint reptér, megint búcsúzkodás, megint taxi, megint repülő, megint Luton, megint buszozás, megint paraszt buszsofőr… Öööö illetve nem! Ez utóbbi nem igaz! Illetve igen, megtörtént, csak nem megint… Ilyen tapasztalatom eddig még nem volt…..