Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chastar

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jelentős növekedés várható a következő években az arcfelismerő rendszerek piacán.  Az idén várhatóan 1,92 milliárd dollárt költenek ilyen rendszerekre a világ kormányai illetve nagyvállalatai, de  szakértői becslések szerint 2018-ig évente átlagosan 27 százalékos…..
chastar 2013.12.20 14:17:11
@nemjogasz: Igazat szólsz!
Két észak-amerikai kutató bahreini ellenzékiek e-mailjeit kezdte figyelni, ami oda vezetett, hogy 25 olyan országot találtak, amik kémprogramokkal figyelik saját állampolgáraik internetes ténykedését. A brit Gamma által gyártott ún. FinSpy szoftvert bűnüldöző szervek…..
Bayer Zsolt Birkózás című cikkében most éppen a NOB-ot osztotta ki, a tőle megszokott keresetlen stílusban. Természetesen baromállatok és idióták mindahányan. Mégpedig azért, mert levették a birkózást az olimpia műsoráról. Ahogy írja, helyette lesz majd valamilyen „ball”,…..
„Naponta háromszor megváltják a világot, de nem tud-/nak gyufát se gyujtani, ha így megy tovább, / nem törődöm vélük.” (József Attila: József Attila)   Van egy karakter, amely önmagát magyarázza.  Nincs szükség gúnyra, még finom iróniára se, hogy azt lássuk,…..
Jómagam ahhoz a generációhoz tartozom, amely az Óperenciás tengeren is túl játszódó meséken nőtt fel. Az ismert világ határán túl fekvő ország létezésében akkoriban természetesen hittem, de hogy valóban létezik, csak felnőtt fejjel tudtam meg. A mesés név ugyanis a mostani…..
chastar 2012.12.11 16:41:50
Teljesen átlagos hétfő délelőtt volt. Zoltán, mikor felült motorjára, még nem sejtette, hogy percek múlva sokak élete gyökeresen meg fog változni. Az övé egészen a nemlétezésig –ennél gyökeresebb változást nehéz elképzelni. Az M3 bevezetőjén három sávon áramlanak a…..
"A mai napon véglegesen eldöntöttem, hogy követve a családomat, Szerbiában folytatnám a további pályafutásomat" – jelentette be ma délután hivatalosan Douchev-Janics Natasa. A Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnökségének mától számítva egy hónapon belül lehetősége nyílik…..
Napi egy kisfröccs árából megduplázhatná a magyar lakosság saját befizetésből származó önkéntes magánnyugdíjpénztári megtakarításait. Erre igen nagy szükség lenne, mert jelenleg az ilyen úton felhalmozott tartalékok messze nem elegendőek az időskori öngondoskodásra.…..
A minap Orbán Viktor azt mondta: „reméljük, a demokrácia helyett nem kell új politikai rendszert bevezetni". Az első ránézésre is furcsa mondatot tartalommal töltheti meg annak a választójogi módosításnak az ötlete, amely alapján immáron a választói névjegyzéket nem az állam…..
comment:com Vége a Heti hetesnek? 2012.05.13 09:41:00
Az RTL Klub 1999 óta műsoron levő beszélgetős showműsorával kapcsolatban kis túlzással az utóbbi éveben szinte minden évadban felmerül a kasza kérdése, vajon folytatódik-e vagy sem, kell-e az RTL Klubnak egy nyilvánvalóan pártos, és egy oldalra (oké, mondjuk ki, balra) húzó…..
chastar 2012.05.13 15:24:00
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Nektek nem a baloldali médiumokkal van bajotok, hanem minden médiummal, ami kicsit is balrább van, mint a MN, hírtv, echotv ésatöbbi. Próbáljatok legalább csak egy kis időre középre állni, és onnan szemlélni a dolgokat.
A "Népesedési kerekasztal" ciklusból Emlékeztetőül: az aktuális hatalom időnként előáll azzal, hogy ő jajjdemennyire szeretné, ha a - jelentsen bármit is - középosztályban megnőne a gyerekvállalási kedv. És hogy ha valakinek lenne ötlete, hogy mitől, az ugyan,…..
A magyarországi cégek számára kedvezőnek látszó fordulatot hoz a bérkompenzáció kérdésében az Országgyűlés által éppen ma tárgyalt törvénymódosítási javaslat. Az új juttatásra vonatkozó szabályok azonban egyre inkább a sebbel-lobbal eltörölt adójóváírás jóval…..
Mire van szüksége a magyar autósnak 2012-ben? Területi alapú rendszámra. A véletlenre sem bíztuk: megkérdeztük a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztályát, hogy akkor most, Tornóczky Anita szava járásával élve, ezt most így hogy? A válasz…..
Mandiner blog Válassz pápát! 2011.12.08 08:01:00
  Legalábbis virtuálisan, egyelőre ugyanis hál 'Istennek nincs kilátásban konklávé, meg hát úgyis csak a nyolcvan éven aluli bíborosok a hivatalosak oda. Viszont a La Stampa című olasz napilap Vatican Insidere készített egy aranyos útmutatót, ami mozgó grafikákkal vezet…..
chastar 2011.12.08 16:43:06
@regress: Honnan veszed, hogy a kat. papok nem szeretik a nőket? No, jó. Van aki a fiúkat, de sokkal több a nőket. (Főleg a férjes nőket,) Ők csak nem házasodhatnak! Ez nagy különbség!