Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napocska-EMD-milla

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ami lesz: Göncz Árpádot november 6-án, az Óbudai temetőben temetik el. A sírnál Várszegi Asztrik pannonhalmi főapát és Mécs Imre volt rabtárs, korábbi szabaddemokrata politikus mond gyászbeszédet. Ami nem lesz: Nem lesz állami protokoll nem a Fiumei úton, a Nemzeti…..
Mandiner blog Kedves Dorottya! 2011.10.20 12:01:00
  Egészen helyes vagy. Kár, hogy mellette ennyire nagyon modoros és elviselhetetlenül irritáló is, és még inkább nagyon-nagyon kár, hogy ennyire csúnyán affektálsz szükségtelen.   Szerintem, mielőtt ezt az egészet túl komolyan vennéd, nem árt szólni a disszidáló…..
Gréczyblog Őszöd-Orbán 1-0 2011.09.06 08:30:00
A mai bejegyzés címe még bagatellizálja is a tegnap nyilvánosságra került Wikileaks-irat különlegességét. Magam nem vagyok annak híve, hogy egy amerikai diplomáciai feljegyzést tökéletes készpénznek vegyek. (Eörsi Mátyás nyilvános jegyzetben írja meg April Foley súlyos…..
napocska-EMD-milla 2011.09.06 16:59:45
@Fell Bandi: mostan Zsóti irányítja az országot, hogy fontosabb, amit ő mond, mint szeretve tisztelt miniszterelnökünk? Hiszen ő már le van írva rég, Gyurcsánnyal együtt, neeem? :)
napocska-EMD-milla 2011.09.06 17:16:55
@Fell Bandi:
Ennél az országot sokkal jobban érdekli, hogy OV mire készül. Alattvalók milliói aggódnak.
napocska-EMD-milla 2011.09.06 23:26:53
@lajos0: Csúsztatás, amit mond, kedves lajoso, mivel a bizalmas körben elmondott beszédben kizárólag többes számban hangzott el, hogy "hazudtunk" éjjel és nappal. Sohasem a beszélőre egyedül. Tehát ez a jelenlévőkre ugyanúgy vonatkozott, mint későbbi magyarázat szerint az addigi összes választásra. És ebben az értelemben is igaz? Nagyon is! Minden kampány a rendszerváltás óta hamis illúziókkal táplálta a választókat. Nem is volt módjuk felnőni, hogy igaz, de kellemetlen ígéretekkel szembenézzenek. Ezért tartunk itt. Mert eddig a demagóg ígéretek lehettek csak nyerők. Amit OV is kihasznált, és országon belül teljesen mással kampányolt, mint amivel a külföldi befektetőket etette. Ez az első olyan hazugság, amikor a saját népét becsapja, és külföld felé, titokban megmondja az igazat. Tudatosan, és csak a saját népét csapta be.