Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kilaci73

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A gyerekhalál nem vicc 2011.07.29 17:21:00
Kicsit talán kemény volt az ajánló, de menti a dolgot, hogy még sokkal durvább, amikor valaki a saját gyereke sírja előtt áll, úgy, hogy ő okozta a gyerek halálát.Mert mind a mai napig látni a városban gyerekülésben ülő, de abba nem bekötött csemetét, robogó autó hátsó…..
...ha meglátná, mit műveltek az általa tervezett Fiat Puntoval. A Tuning World Bodensee 2011-en kapták lencsevégre ezt az érthetetlen sókárt. Semmihez sem hasonlítható nózi. Semmihez sem hasonlítható hátsó. Origami ülések?Akár naezmieznek is elmehetett volna, igen, tudom...
Belsőség Ezt mi betiltanánk! 2011.07.20 06:00:00
Milyen autó lenne, amit mi tervezünk? Betiltanánk minden felesleges vackot, ami csak bosszúságot okoz és köteleznénk a gyártókat néhány dologra. Sértegetésig menő vita alakult ki. Mai cikkünk blogposztja...
kilaci73 2011.07.20 20:52:06
Szerintem minden úgy kb a 90-es évek közepén kezdett elromlani. Akkor még teljesen normális autók készültek,úgy általában,márkától függetlenül. Aztán jött a sok felesleges,állandóan a tulajt IDEGILEG,ÉS ANYAGILAG SZÍVATÓ,sokszor tök felesleges cucc.Természetesen ezek állandóan be is szarnak,mivel ÍGY VANNAK TERVEZVE!Érdekes lenne,mondjuk egy műhold,ha két éves korában már legalább egy tucat hibakóddal kínlódna,megállna,a tulajt az őrületbe kergetve.Ez csak egy rossz példa.Természetesen az is megeshet,(és valószínű,így is van)hogy így rengeteg felesleges alkatrészt lehet gyártani,eladni.Ez persze profitot termel,munkát ad,stb. Ismert,felesleges hülye szlogenek.(ez is kell a népnek,ami nem több mint RIZSA) Mellesleg,hamarabb kell majd új autókért a szalonba rohanni,(mondjuk 2-évente)az a tuti. Értem én,hogy fogyasztói modern társadalom,meg hasonlók,de ennyire... Egy mai modern autóba beülve annyi kapcsoló,gomb,FELESLEGES BISZBASZ van,hogy egy átlag autós feléről azt sem tudja mi-mire jó.Használni nem is használják őket mert attól félnek,megint kigyullad majd a műszerfalon valami újabb sárga lámpa,aminek a létezéséről addig nem is tudtak.. Aztán meg jönnek hozzám,hogy főnök tegye már rá a gépre,kapcsolja ki ezt-azt.Mondom Én ezt,mint autóvillamossági szerelő,és mielőtt valaki lehurrogna,nem vagyok maradi,sőt kimondottan technikapárti vagyok!Mindenki elhiheti,egy légtömegmérőt is meg lehet úgy csinálni,hogy minimum kibírjon 20 évet.Ez nem túlzás a mai ipar képes erre de nem ez a cél sajnos.
kilaci73 2011.07.20 22:49:38
Érdekes sztori de igaz: Tavaly télen Erdélybe mentem a kollégám fiával,aki nem ismerte az utat.Én napi szinten járok arra,ő nem.Mikor értem jött két házzal állt meg arrébb,mert a GPS azt mutatta neki... Fogalma nem volt merre kell menni,mondtam neki,majd én mondom,de ő inkább beirta a címet a GPS-ébe.Ez eddig nem gond. De közben leszállt a köd a hegyek között,ő meg 100-zal tépett e géppel,mikor 2 felezővonalat lehetett látni... Mielőtt azt hiszik,nem vagyok beszari alak,mentem már nem egyszer 240-nel is.(persze nem itthon...) Mikor szóltam neki,hogy vigyázzon mert itt egy trükkös kanyar jön,ő rámutatott,a GPS-re és nevetett egyet. Mondta ő: Erre jó ilyenkor a GPS,Ő nem szarakodik 40-nel,mert ha semmit sem lát,azzal akár sötétben és ködben is lehet menni a GPS térkép mutat mindent és még csak nem is kell látnia a kanyart sem. Abban a pillanatban ahogy ezt elmondta,már sodródtunk is át a túloldalra,ahol még egy szekér is feltűnt. Éppen ,hogy sikerült nem a szakadékban landolnunk...A mai ifjúság olyan vakon bízik ezekben az elektronikus biszbaszokban,hogy még a saját,és MÁSOK életét is rá meri bízni.... Tanulság:kinek mi.. Mindenesetre Én nem bíznám az életemet egy térképszoftver programozóra és egy GPS-re az tuti. Mindenki hibázhat,de ne bízzunk vakon a technikában,akár halálos is lehet,ha nem pontos a kütyü,ja és a szembejövőket sem mutatja a ködben... Vélemény?