Regisztráció Blogot indítok
Adatok
paxmaffioza

8 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, hogy Fiore Films szeretné elérni, hogy komolyabban vegyék őket. A produkciós cég berkein belül eleddig nem sok alkotás született, egyedül két National Lampoon vígjátékkal büszkélkedhetnek és azok is csak DVD-n jelentek meg. Az FF fejesei életrajzi filmet szeretnének…..
Psychostick nevezetű őrült ficsúroknak kijövend második lemeze, melynek címe nemes egyszerűséggel "Szendvics". Ezen a korongon található egy nóta, ami bizony meg fogja osztani a világ hallgatóságát, miszerint: DAL, vagy SZENDVICS???? Szerintem logikus, hogy szendvics, de…..
Éppen a polfilón próbálom átrágni magam, közben erre bukkantam. Szerintem van olyan jó, mint az eredeti, ha nem jobb. csucsu..
Éjszakai Funky :-) 2009.06.27 20:12:00
Apám mindig ezt mondogatta:az a legjobb fiam,ha nem szorulsz másokra.Persze tudás az kell,de az is,hogy féljenek tőled.Ha senkiben sem keltesz félelmet,ha senki nem jön zavarba attól,hogy ránézel,az azt jelenti,hogy nem lettél igazán sikeres.Pffff... Miután voltunk a…..
Éjszakai Funky 2009.05.30 10:34:00
paxmaffioza 2009.05.30 15:51:35
              Nem szeretnék sok szót vesztegetni a bosszúnkra.Roli megszúrkálását méltóképpen megtoroltuk.Résztvevők:-Györő és az íjjpuskája (úgy nézett ki mint egy Uruk-hai harcos)-Én és a bilincsek-kötelek-Roli…..
Üdvözlet a kollégáknak a ködös Albionból!Számomra már befejeződött a vizsgaidőszak,viszont tudom, hogy otthon még javában a közepén tartotok.Épp ezért szeretnélek titeket egy kicsit bíztatni eme lírikus melódiával ami egy kicsit pont passzol is a drága szakunkhoz.Nameg nem…..
Éjszakai Funky 2009.05.28 12:26:00
paxmaffioza 2009.05.29 11:18:56
Éjszakai Funky 2009.05.29 10:37:00
A vizsgaidősuckban szinte csak akkor vannak posztok, amikor babonaposztot írunk(viszont bővelkedtek benne, hogy a franc essen bele). Mint ahogy most is, egyszerre kettőt kaptok, egyet MuellR-éktől, egyet pedig általam. Mert bizony, Shanghajbaby és én megmérettettünk, és mindent…..
Éjszakai Funky 2000 tavasza 2009.05.26 20:43:00
"A fegyver a szabad ember legfőbb ismérve.Akinek nincs fegyvere,az fogoly." Hamar eltünt az a háromszázezer forint,amit a legutóbbi munkáért kaptam.Bár próbáltam úgy tenni,mintha még mindig kőgazdag lennék,de ezt hosszútávon nem tudtam tartani.Ott,abban a pest megyei…..
A mai szent napon 10:00-kor a tavaly ellustult Európán Kívüli Világ 2 vizsgámat fogom pótolni, ami elég baj, mert nem nagyon tanultam rá. Nade annyi baj legyen, itt van  (a témához kapcsolódóan) egy kis ázsiai metálzene erős SOAD és egyéb beütéssel (de azért királyos):…..
Most olvasom az indexen, azt az élelmes cikket, mely szerint tiltakozás indult az ellen, hogy a guantanamói foglyokat zenével kínozzák. Mindez eddig teljesen okés, a zenével kínzás régóta bevett dolog, elvileg egész jól működik, megtöri az embert. Aztán olvastam…..
1999.dec.31,valahol Pest megyében  22.00 Hiába mondtam Rolinak,hogy szerintem nem most kellene ezt a munkát elvégeznünk.Jó,igaz,hogy munkának  csak én neveztem azt a szörnyűséget amire a könnyű pénzszerzés lehetősége vett rá.Egész délután remegett a…..
Oszt gyün ami gyün' Nigga please 2008.02.20 14:00:00
Volt már szó blogunkban a Crips és Bloods bandák véres háborújáról. Hiába, az MSZP- Fidesz ellentétnél is van durvább. Sokkal. A téma kevésbé vicces, de ez a kis humoros videó magáért beszél: ..
Oszt gyün ami gyün' Á kill lyú 2007.11.09 15:07:00
Doctorunk örvendeztetett meg ezzel a videóval. Röviden mondva: beszarás. Hosszan: áh, fölösleges, nézzétek meg. ..
Te is dolgozol? Hulla vagy? Akkor tessék, ez való Neked. ..
Úgy tűnik, imáim meghallgattatásra találtattak. Hányszor reméltem, hogy jön a Forradalom, és megváltozik minden. A falakat és a lámpaoszlopokat meg kell erősíteni, mert félő, összeomlanak a nagy túlterheltségtől. Most, most úgy tűnik, minden más lesz. Van remény. A…..
Bogyókáim, egy kedves ismerősöm nemsoká megnyitja exkluzív pókertermét, amelyben a 20-as, 30as évek Amerikájának hangulatát idézik fel. Maffia, jazz. Az aranykorszak. Mi kell ennél több? Higyjétek el nekem pacsira, semmi. Ennek apropójából freerollt rendeznek, amelyre az itt…..
Ma hallottam egy totál jópofa sztorit, és gondoltam, megosztom veletek. Olyannyira hihetetlen és mókás, hogy szerintem csak rémhír, de mi, magyarok, IMÁDJUK a rémhíreket: gondoljunk csak a Postabankos történetre úgy tizenakárhány évvel ezelőtt, vagy arra a frissebbre, hogy egyesek…..
paxmaffioza 2007.10.09 23:23:29
Nem, én ezt nem tudom, én ezt nem akarom kommentálni. FORRADALMAT!!! Minden szereplőt azonnal lámpavasakra akasztani! ..
paxmaffioza 2007.10.09 09:00:22