Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faROCK

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csaknem három éve, hogy Tunyogi Péter már egy másik dimenzióban nyomja a rockot, de ezt a hiányt eddig sem sikerült megszoknunk, és feltehetőleg nem is fogjuk. A P. Mobil, majd a Tunyogi Rock Band egykori énekese sokunkkal szerettette meg a r’n’r-t. Nem hinnénk, hogy…..
Akik nem ismerik a zenekart, azok kedvéért közöljük: nem egy új keletű szimfonikus metált játszó csapatról van szó. A formáció már a ’90-es évek közepe óta létezik, de tulajdonképpen csak századunk hetedik évében kiadott Paradise Lost című albumukkal zsebükben…..
Itt ülök a monitor előtt és nehezen megy az írás. Na nem azért mert nem volt jó a tegnapi koncert,hanem azért, mert szokásomtól eltérően egyetlen sort sem jegyeztem fel. Ez persze nehezen is ment volna a színpad közelében az év legsúlyosabb buliján... Sok-sok koncerttel a hátam…..
faROCK 2011.06.29 09:46:57
(Botcsinálta) zenekritikusként van egy visszatérő (rém)álmom: ülök a vakítóan fehér képernyő előtt, melyet nem szakítanak meg betűk által vágott barázdák. Mindez azért, mert semmi nem jut eszembe, nem tudok mit kezdeni a rám kiosztott, általam bevállalt anyaggal. Rövid…..
Most már csak napok kérdése és megjelenik a hosszú ideje várt új Limp Bizkit album a Gold Cobra, melről a címadó dalra készült amolyan bizkites videó csajokkal és sárga sportverdával. Íme!..