Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagyalbi

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miközben itthon napvilágot látott a lista arról, hogy politikusaink mennyi adót fizettek – így is hozzájárulva a magyar tündérmeséhez, a Daily Beast az adóhatóság elől menekülő hírességek listáját tette közzé. Az apropót az adta, hogy a napokban Lauryn Hill, 8 Grammy…..
Szerintem énekeltél nekem... 2012.04.03 12:00:00
Rég volt zene a blogomon...Mind többször kapom magam azon, hogy Marc Anthonyt hallgatok, nem tudok vele betelni. Jennifer Lopez exe (ezt le kellett írnom, mert valakinek csak így ugrik be) egy fantasztikus hangú pasi, szerintem egy igazi latin macsó. Először csodálkoztam J. Lo. "mit…..
nagyalbi 2012.04.03 23:35:58
@-Ani-: Bocsi, az előbbi bejegyzés természetesen válasz a Te válaszodra! Csak elfelejtettem ráklikkelni a kis zöld nyilacskára. :-))
nagyalbi 2012.04.04 21:47:58
@-Ani-: Nem tudom, mi lehetett a gond. Én az előbb néztem, simán bejött. Próbáld újra, hátha csak valamilyen időleges zavarról van szó! Esetleg próbáld simán Marc Anthony Fan Club-ként keresni a Facebookon, vagy a Google keresőjében!
nagyalbi 2012.04.05 22:08:42
@-Ani-: Igen, láttam. Küldtem is egy üzenetet Neked a Facebook oldaladra (saját nevemen, mert Fan Clubként nem engedte), meg egy linket. :-))
Marc Anthony teljesen kiakadt, hogy válófélben lévő neje, Jennifer Lopez egy, az énekesnőnél 18 évvel fiatalabb táncosfiúval jár. Anthony szerint Casper Smart "egyszerűen nem elég jó" Jenniferhez, s az énekes egészen belebetegedett neje új kapcsolatába. "Rengeteget…..
nagyalbi 2011.12.15 06:49:09
Bámulatos, hogy milyen rövid az emberek emlékező tehetsége!!! Még hogy Marc Anthony súlya ugyanaz volt egész életében!?
Soha nem volt kövér, de az ikrek születése után például egészen meglepően "kikerekedett" az arca - nyilván az egy boldog, nyugodt időszak volt az életében.
Viszont ő tudvalevőleg egy csupa ideg ember, akire jellemző a folyamatos őrlődés. Többször volt olyan szakasz az életében, amikor soványsága már- már vészes méreteket öltött. Idén pedig fenekestől felfordult az élete: elveszítette a feleségét és imádott gyerekeit. Ráadásul nemrég az unokaöccse életéért is aggódhatott. Szóval egymás után érik a csapások. A stressz, a sok cigi és koffein, a kevés alvás pedig megteszi a hatását.
A "dührohamok" egyébként meg nem csak rá jellemzők. Ha hinni lehet a pletykáknak, Jennifer és ő egészen kedélyesen elüvöltöznek egymással telefonon keresztül. A díva egy ilyen veszekedés után döntött úgy hirtelen felindulásból, hogy az eredeti tervekkel ellentétben elviszi magával a "Que Viva" forgatására az új pasiját, hogy Marc előtt nyalják-falják egymást. Szóval az adok-kapok kezd eldurvulni kettejük között, és ebben mindketten vastagon benne vannak. Csak Jennifer PR-ja jobb, ezért az emberek nagy része elfogadja, hogy ő egy ártatlan bárányka, akit már megint bántottak a gonosz férfiak.
Erre szoktam azt mondani: igen kérem, a dolog úgy kezdődött, hogy Marc Anthony visszaütött.
Egy nappal azután, hogy Marc Anthony a 43. születésnapját egy miami fellépéssel és kb. 150 közeli barátja számára rendezett születésnapi bulival ünnepelte, a sztár megkapta azt az ajándékot, amire a legjobban vágyott. "Hogy mi volna az igazi ajándék? A családommal…..
Elég jó reklámok az új ruhakollekciójukhoz. Még a szakítás előtt készültek. MA egész jó. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2032017/Marc-Anthony-struggles-make-coffee-Jennifer-Lopez-stopped-security-Ex-couple-battle-funniest-new-Kohls-campaign.html..
nagyalbi 2011.08.31 16:38:25
@Niurka: Már az előző bejegyzésre is írtam, és azóta egyre erősebb a gyanúm: szerintem a Hawthorne című sorozatnak kellett a reklám. Azóta folyamatosan képekbe botlunk a filmből, de a cikkek mellé citálják a Youtube-ra feltett "szerelmi" jelenetet is, és persze hosszasan taglalják, hogy már a forgatáson is mennyire izzott körülöttük a levegő. A legújabb az, hogy állítólag az egyik amerikai magazin szeptember 5-én megjelenő száma egészen hosszú összeállításban foglalkozik majd a dologgal.
Egyébként szerintem nincs csend Marc és Jennifer körül sem (JLo azt nem is viselné el!!!), csak a magyar lapok ejtették a témát. Amerikában és a latin országokban gyűrűzik a botrány, ahogy az egyik újság fogalmazott a "Jenniferiada" című szappanopera újabb és újabb fejezeteivel szembesülünk. Szinte minden nap adagolnak nekünk valami csámcsogni valót. Jó nagy figyelem-felkeltő cirkusz!
nagyalbi 2011.08.31 19:36:11
@cicómicó: Először csak a dalai tetszettek és a gyönyörű hangja.
Azután amikor egy koncerten láttam, az olyan volt, mint a villámcsapás. Ahogyan átéli a dalokat, eggyé válik a zenével és szinte teljesen átlényegül, amikor énekel, az valami katartikus élményt nyújt a nézőknek is! Nem szégyenli az érzéseket, volt már olyan, nem is egyszer, hogy egy szomorú ballada végén elsírta magát. Egy-egy jól sikerült koncerten a szívét-lelkét kitárja a közönség előtt. Ez a picike, vékony kis fickó a színpadon hatalmas lesz! Mint előadó, teljesen levett a lábamról, így aztán elkezdett érdekelni nem csak a művész, hanem maga az ember is. Az évek alatt nagyon sok cikket elolvastam, és nagyon sok riportot meg koncert-felvételt megnéztem. Olyan dolgokat tudok róla, amit kis hazánkban kevesen, és úgy gondolom, hogy - bár természetesen neki is vannak hibái, mint mindannyiunknak - egészében véve egy nagyszerű ember.
nagyalbi 2011.09.01 22:29:07
@Scala: :-)
  Az In Touch Weekly szerint Marc Anthony meg Jada Pinkett Smith lebukott az ágyban, Will sírt, amikor meglátta őket, és ők ezért már válnak is. Anthony meg Smith együtt játszanak egy filmben, meg amúgyis zavaros a történet. Alapjáraton korábban már elterjedt, hogy…..
nagyalbi 2011.08.26 06:18:08
@cicómicó: Lehet, hogy igazad van, cicómicó! Tegnap már nekem is megfordult a fejemben, hogy ez reklámfogás. Mondjuk Will Smith-ből (ő a sorozat egyik producere) ezt ki is nézem.
A film, amiben együtt játszik Marc és Jada, a TNT Hawthorne című kórház-sorozata. Az első évad felejtős, a második gyenguska, kivéve azt a két epizódot, amelyikben vendég-művészként feltűnt Marc Anthony (mint Nick Renata nyomozó) és rámozdult a főszereplőre. A sok unatkozó háziasszonynak azonnal beindult a fantáziája: ebből még lehet valami!! Nem tudom, mennyire vagytok tisztában vele, de Amerikában úgy készülnek ezek a sorozatok, hogy megszavaztatják a nézőket, és annak alapján döntenek. Nos Marc Anthony maradt a teljes harmadik évadra egy szerelmi háromszög egyik szereplőjeként, és volt egy jó kis szerelmi jelenete is Jada-val. Ez adhatta az ötletet a híreszteléshez kettejük viszonyáról.
Hogy az eredeti témánál maradjak: a sorozatot leadta a TNT idén nyáron, lementek az ismétlések is. Most jön az a rész, hogy el kéne adni külföldre is. Csakhogy az előző két évadért se kapkodtak! Mit tegyünk? Keverjünk valami botrányt körülötte, hogy az embereket érdekelje! Ez az a film, aminek a forgatásán összemelegedett Jada Pinkett-Smith és Marc Anthony? Akik ott voltak, azt mondják, izzott körülöttük a levegő, jól láthatóan beindult közöttük a kémia! Állítólag van benne egy forró szerelmi jelenet is. Nézzük meg!
Az újságok már cikkeztek is róla, hogy soha még nem volt ekkora az érdeklődés a Hawthorne iránt. Szóval abszolút elképzelhetőnek tartom, hogy az egész egy jól kigondolt stratégia része. Tudjátok, egy sztárnak az a fontos, hogy írjanak róla. Mindegy, mit, csak címlapon legyen!
Ha most netán a Ti érdeklődéseteket is felkeltettem, itt egy kis összeállítás Christina és Nick (Jada és Marc) jeleneteiből. Az aláfestő zene Marc Anthony: Remeber Me című dala.
www.youtube.com/watch?v=K6RgDsCdGMg
nagyalbi 2011.08.26 07:01:39
@DuBarry: Lopez mondjuk meg is érdemelné, de ez nem Marc Anthony stílusa, hanem az övé.(Annak idején azért kellett neki Marc, hogy megmutassa Ben Affleck-nek, nem sír utána.) Nagyon haragszom arra a nőre. Nem azért mert válik ( Marc-nak ezerszer jobb lesz nélküle), hanem a stílusért, ahogyan teszi. Az az aljas rágalom-hadjárat, amit a férje ellen folytat az újságokban, gyomorforgató. Az egész csak azért, hogy több maradjon neki az osztozkodásnál! Semmi nem drága neki, még a gyerekekkel is képes a Marc-ot megzsarolni: ha nem egyezik bele a vagyon olyan arányú felosztásába, ahogy azt ő képzeli, akkor Lopez kisasszony kizárólagos felügyeletet kér az ikrek felett! Ennek érdekében az a legújabb húzása, hogy megpróbálja Anthony-t agresszív, instabil lelkiálapotú alkoholistaként beállítani.
A hír Jada és Marc viszonyáról egyébként szerintem - mint már előbb is írtam - kacsa.
Marc Anthony évek óta nagyon jó barátságban van a Jada-Will házaspárral, ennek köszönheti sorozatbeli szerepét is. Bár nem szokása reagálni a bulvárlapok híreire, most a sztárpárhoz hasonlóan azonnal közzétette a cáfolatot. Azt üzente sajtósán keresztül: "Enough is enough!" - ami mondjuk egy nyomatékosított "most már elég"-nek felel meg. Majd a rövid közlemény így folytatódik: Itt családokról van szó, gyerekekről és barátságról. Ez NEM igaz!
Június 15-én jelentették be küszöbön álló válásukat, majd rövid hallgatás után kemény médiaheccbe kezdtek arról, hogy ki volt a nagyobb genyó a házasságban. Jennifer Lopez és Marc Anthony azonban most meglepetésre egy piros kabrió Mustang hátsó ülésén üldögélt együtt a…..
nagyalbi 2011.08.12 07:51:01
@britta1: Marc Anthony hosszú évek óta a kedvenc énekesem. 2002-ben hallottam először a dalait, és akkor azonnal levett a lábamról. Nagyszerű művésznek tartom, egyedi a stílusa, és az, ahogyan egy-egy koncerten előadja a dalait - teljesen magával ragadó.
Van egy rajongói oldalam a Facebookon: Marc Anthony's Fan Club néven, és napi kapcsolatban állok jó néhány rajongói klubjával. Kölcsönösen kicseréljük a híreket,újság-cikkeket, fotókat, koncert-felvételeket. Szóval ebben a témában mondhatni tényleg otthon vagyok.
Tudom, most úgy tűnhet, hogy ez egy elfogult rajongói vélemény, de teljesen biztos vagyok benne, hogy az általad említettek NEM Marc team-jéből szivárogtak ki. A Ben Affleck sztorit állítólag Jennifer anyjának barátnője kottyantotta el (legalábbis egy mexikói lapban ezt olvastam), a többiről meg fényképek vannak.
Marc Anthony sem hibátlan, de nem kenyere a sárdobálás, és a családjával kapcsolatban egyébként is elég szűkszavú. Most meg különösen. Még megvédeni sem próbálta magát a sok elképesztő váddal szemben. Az egyetlen, aki a baráti köréből "súgott", az a gitárosa, de ő is csak arról, mennyire megviseli az énekest a válás.
 Már két interjút adott Lopez a különköltözés óta. Egy Vanity Fair címlapot és egy US weekly címlapot ért a buzgalom, az előbbi elég nagy megtiszteltetés még egy Lopeznek is (bár volt már ott címlapon régebben is). Most áldozat üzemmódban van, Marc Anthony-t szidja,…..
nagyalbi 2011.08.07 12:28:52
@brokeness: És akkor még nem is beszéltél a "profilozókról", akik a viselkedéskutatás tapasztalatai alapján próbálják meg elkapni a rosszfiúkat.(Gyilkos elmék)
Csakhogy egyet nem szabad figyelmen kívül hagyni: ezek az emberek sztárok, színészek, akiknek egész kis csapat mondja meg, mikor, mit kell tenni a népszerűség érdekében. Azt pl., hogy JLo-nak most folyamatosan játszótérre kell vinnie a gyerekeit és ott hogyan kell viselkednie, amikor hogy-hogy nem "véletlenül" rátalálnak a fotósok, ill. milyen pletykákat kell elterjeszteni a sajtóban, hogy jó színben tűnjön fel a válóper során. Vagy hogy a másik oldalt is nézzük: hogy Marc Anthony-nak folyamatosan ki kell integetnie és csókokat dobálni a női rajongóknak a népszerűség növelése érdekében.
Amikor mi látjuk őket, akkor ezek kiragadott helyzetek, amire előre készülnek. Ezeknek a megnyilvánulásoknak kevés köze van a valódi "én"-jükhöz. Persze, aki elég ügyes, az ezekből is olvas. Ha valaki elég sokáig és elég figyelmesen nézi az interjúkat, fellépéseket, stb..., akkor bizonyos metakommunikációs jelekből egy-két dolgot leszűrhet. Ehhez azonban kell rendelkezni egy erős empatikus képességgel,éles szemmel és sok-sok tapasztalattal.
nagyalbi 2011.08.08 09:30:25
@Niurka: Nem egészen. A latin sajtó most a "Jennifer Lopez mégsem biztos, hogy ártatlan bárányka" periódusát éli. Előbányásztak olyan képeket, amelyiken a forgatási szünetekben ölelgeti William Levyt. Mellé raktak olyat is, ami a mostani filmforgatáson készült, a mostani partnerével. Felfedeztek egy régebbi interjút is, amiben felfújták Marc Anthony egy elejtett mondatát, amikor is arról panaszkodik, hogy Jennifer sokat kiabál vele, ha a munkából későn ér haza.
Ez mind csak találgatás, mivel Marc nem nyilatkozik. Nagyon ügyesen elbújt valahova a sajtó elől, azt sem tudják, most éppen hol tartózkodik.
nagyalbi 2011.08.08 11:23:12
@Niurka: Azt nem hiszem. Marc tényleg eléggé magába zuhantnak tűnt azon a néhány fényképen és video-felvételen, amik azóta készültek róla. És sem a bogotai, sem a chilei koncertje nem olyan volt, mint amit megszoktunk tőle. Félre ne értsd, gyönyörűen énekelt, hiba nélkül adta elő a dalokat, de hiányzott belőle az a tűz, az a kirobbanó energia, szóval az a plusz, amitől a latinok nemes egyszerűséggel csak "El mejor"-ként emlegetik.
Szóval nem hiszem, hogy átverés lenne a dolog, azt viszont elképzelhetőnek tartom, hogy az időzítés nem véletlen.