Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gergo84

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!  Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Gergo84 2011.09.10 14:11:14
@JanDar: Ejha:) Lehet igazad van, anyu 20éves volt mikor megszült.. Volt nélkülözés rendesen, bár szegények nem voltunk..
De ugye ez egy oda-vissza játék..
A dolgozó mutogat a vállalkozóra.. szemétláda kihasznál engem, mercivel jár.. majd én megmutatom neki.. mégis mit várnak el egyes emberek, ilyen hozzáállással, mint ami a kommentekből lejön.. Kb a kommentelők 10%-ra, azt se biznám rá, hogy behozza a postámat.
Gergo84 2011.09.10 14:17:32
@Megsarcolt vállalkozó: Nehogy felvedd ezt a sok szart.. Ezek az emberek mind irigyek arra, hogy nincs elég eszük ahhoz, hogy egyedül, maguk csináljanak valamit, ami profitot termel. Csupa rossz indulat, buta és beteges.
Az ügyfél fogalmatlan lúzer, tele van zsével, és még le is néz – miért ne venném le? Meg különben is: mindenki ezt csinálja. Mai cikkünk blogposztja...
Gergo84 2011.08.23 11:46:41
@BOSCHtechnikus:
Nem lehetetlen, légtömegmérőből csak a bosch jó bele, a többit nem tudom, nem is vitatkoznék erről.
Rokonom szervizeknek szállít ki alkatrészeket... nem sofőr, övé a cég.. nem engedem, hogy szart rakjanak a kocsimba, ha nem is gyári, de nem nem a legolcsóbb kínai szart. Én nem vagyok szerelő sajnos, nem is értek hozzá, de mindig kikérem a szerelőm és a rokonom véleményét is, hogy egyes alkatrészekből inkább a gyárit rakjuk bele, vagy az olcsóbbat. Ezt a kérdést mindig rájuk bízom, pénzem van mind2re, de feleslegesen nem rakom bele a gyárit, gondolom ez egyértelmű.
Gergo84 2011.08.23 12:00:32
@BOSCHtechnikus: Hát a nevedet elnézve, biztos jobban tisztában vagy az árakkal, mint én. Csak azért írtam, hogy bosch, mert gondolom, akkor másfajta nem is jó bele. De nem is ez a lényeg. A tapasztalatomat osztottam meg, hátha valakinek tudok segíteni. Van jászságban rokon és volt, hogy oda vittem a kocsit, mikor citroen xsaram és mazda 626 om volt. Gondoltam ezeket itt is megcsinálják egyszerű.. Persze egy nap nem indult be a mazda... Üzemanyagpumpa csere.. Hív a vidéki szerelő, hogy 20as lesz a pumpa, mondom király, akkor vegye meg én kint voltam, ilyen összegnél tökmindegy kihozza az alkatrészt.. 1.5hónap múlva fulladt a kocsi, búgott stb.. Pesten kicserélték gyárira 18ezer ft volt az alkatrész, ami pumpa benne volt, az vmi kinai szar volt, de a teljesitménye állitolag nem is volt elég..:) és 8ezer ft eredetileg:)
Bart Hickey nem mindennapi ember. Az ötvenedik évében járó amerikai férfi vakon született, de ez nem gátolta meg abban, hogy valóra váltsa álmát. Kemény munkával Bart autószerelő lett, és ma saját műhelye van. Saját bevallása szerint az egyik legnagyobb kihívás a cégnév…..