Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Webdesign

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megjelent ugye a Thunderbolt a Macek oldalán, az én Airemen is, és mivel az eladósorba került Mac minim mellé vett monitor felszabadult, kipróbáltam, akarom-e otthon külső monitorra kötni a kicsikét.Annyi előkészületet azért igényelt a dolog, hogy vásároltam egy DVI - Mini Display…..
Általában pozitív hősök vagy megmentendő cicababák szerepelnek játékcsajrovatunkban, most jöjjön egy főgonosz, aki történetesen egy bombanő: Elexis Sinclaire a SiN című 1998-as játékból (ami annak idején nem volt rossz cucc, de elég bugosan jött ki – 31 megás volt az…..
Webdesign 2011.09.14 20:32:39
Appleblog Heti Apple-csaj: Sofía! 2011.07.01 16:30:00
A 38 éves, tehát abszolút MILF-kompatibilis kolumbiai Sofía Vergara a tökéletes nő: csodás a neve, kicsit kemény az arca, dúsak a keblei, ráadásul szinte mindenben kipróbálta magát: volt ő már odahaza színész, komikus, műsorvezető, ráadásul szinkronszínészettel is…..
Webdesign 2011.07.02 20:02:03
A CNBC készített egy nagyobb összeállítást Steve Jobs-ról, az Apple, meg még ki tudja, mi minden vezéréről. Próbáljunk eltekinteni attól, hogy a cikk a vége felé mintha összegezni, egyszersmind lezárná Jobs életét, és tekintsünk inkább úgy a képekre, mint egy gyors…..
Webdesign 2011.06.24 12:26:40
Ahogy közeledik a Macek új operációs rendszere, úgy lesz ismét aktuális a kérdés, ami minden frissítésnél előjön: vajon minden programomat tudom majd azonnal használni Lionon?RoaringApps névvel egy weboldal segít nekünk, itt nyomon követhetjük a maces programok státuszát. A…..