Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bálnavadász777

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A HVG nyomán mi is megírtuk, hogy valami nagyon nem stimmelt a Tv2 napló című műsorában bemutatott egyik riporttal, azzal, amiben egy mezőőr, isteni szerencse folytán pont akkor fülelt le néhány csalafinta kukoricatolvajt, amikor a stáb vele készített interjút. Aztán persze…..
Hajcsatok Szepesi jelenti 2011.08.15 15:19:00
Szepesi Györggyel hirdeti magát egy elegáns sportmagazin, a címlapon a jövőre már 90 éves riporter legenda fotója alatt a Mr. Rádió felirat olvasható. Szepesi tényleg tökéletes választás, élő sporttörténelem. Az Aranycsapat tizenkettedik játékosa. És talán első beépített…..
bálnavadász777 2011.08.15 18:39:10
@Styxx: Szia
Én ilyen mélységekbe nem látok. Tán jobb is így.
Tulajdonképpen tényleg érdekelne, hogy a sportolók miért nem hőzöngtek soha ellene?
Pl. Grosics Gyula. Őt aztán igazán nem lehet azzal vádolni, hogy ne szenvedte volna meg a rendszert - az akkorit. Mégis, nemhogy szóba áll Szepesivel, hanem a barátjának tekinti, sokszor jelennek meg együtt rendezvényeken. Ez tényleg érdekes dolog.
bálnavadász777 2011.08.15 19:02:31
@Styxx: nem fog coming out-olni. ha akarta, már megtehette volna
bálnavadász777 2011.08.15 21:30:35
@ribarbat: Pontosan.
Ez akkor lenne picivel korrektebb, ha a cikk alján ott lenne, hogy Kovács János (bocs minden Kovács Jánostól), azaz nevével vállalná a "cikket". De ez az álnéven való irkálás - még akkor is, ha a hangnem nem durva, mint ahogyan azt korábban is írtam - nem szerencsés.
És azt azért megnézném, ha mondjuk Szepesi fia elmenne a bíróságra. És perelne. Akkor elő kellene jönni a bizonyítékokkal. Ami nem biztos, hogy egyszerű lenne. Mert azért az, hogy a Bécsben élő Lendvai Pál azt mondta egyszer, hogy Szepesi volt a Galambos még nem elég bizonyíték.
Sajnos, a blog valóban nagyon felületes. Az olimpiai elemzéseik is hemzsegnek a hibáktól, de ma ez nem probléma.
Napra pontosan egy év múlva Londonban fellobban az olimpiai láng, és megkezdődnek a XXX. olimpiai játékok. Kiszámoltuk, hány érmet nyerünk jövő augusztusban. Osztottunk-szoroztunk, ranglistákat és eredményeket néztünk át, visszatekintettünk és jósoltunk. Jósdánk mostantól…..
Gréczyblog A legszomorúbb barakk 2011.06.24 08:09:00
Magyarország bezárkózik. Magára csukja a vasfüggönyt, csak most nem nagyhatalmak alkuja kényszeríti, hanem önszántából teszi. Igaz, polgárai egyre  nagyobb elégedetlenségétől övezve. Mi leszünk a legszomorúbb barakk.Most már nem kétséges, hogy Orbán Viktor tönkre teszi…..